Ha vannak kiscicáim és a kutya találkozik velük akkor összeszoknak vagy a kutya "üldözni" fogja?
Figyelt kérdés
Vannak kismacskáink (1 hetesek) és ha a kutyám (1 éves, golden retriver) találkozik velük (Első kérdés hogy jó ötlet-e hogy találkozzon velük) akkor jobban összeszoknak vagy majd piszkálni fogja őket?2016. ápr. 28. 22:26
1/7 anonim válasza:
Nem lehet megmondani, a kutyától függ. És persze ha nagyobbak a macskák, akkor valamennyire majd tőlük is. Az nem rossz ötlet, hogy bemutatod a kutyának őket, hogy akkor találkozon velük először, amikor te is ott vagy, így le tudod tiltani a kutyát, ha zsákmánynak, játéknak nézné őket. Már ha tudsz a kutyának parancsolni. De az is lehet, hogy nem akarná bántani őket vagy pont, hogy anyáskodna, vigyázna rájuk, ezt nem lehet tudni, ha még nem derült ki a kutyáról, hogy milyen.
2/7 anonim válasza:
Egyhetesen még nagyon picik, de később bemutathatnád őket egymásnak. Nekünk is golden retrieverünk van, kb. féléves volt, amikor találkozott a 2 hónapos macskámmal és azóta is jóban vannak.
3/7 anonim válasza:
Majd arra figyelj, hogy jól időzítsd a találkát. Mi pl túl későre tettük, és a kicsik már fújtattak a kutyára aki természetesen megijedt, úgyhogy azóta is kerülik egymást.
4/7 anonim válasza:
A Goldival szerintem nem lesz gond,alapból békés állat.Nekem is az van,amikor cicát hoztunk először megmutattam neki de csak érdeklődve figyelte,a cica félt inkább.1 hét és összeszoktak,ma már együtt alszanak,a macska odabújik hozzá,sőt rá is fekszik.Goldi örül is annak,hogy van egy macskája.
5/7 anonim válasza:
Az enyém játszani akart a kiscicával, sajnos ugy megszoritotta a nyakát hogy a cica azonnal kimúlt.
6/7 anonim válasza:
Meg kell tiltani a kutyának, hogy piszkálja őket.
Mutasd be neki őket, engedd, hogy megszaglássza, megnyalja a cicákat.
7/7 anonim válasza:
Persze mutasd meg őket egymásnak, de szerintem ne 1 hetesen. Én úgy 8 hetesig várnék vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!