Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Eltörött a macskám farka?...

Dóri1120 kérdése:

Eltörött a macskám farka? Valami ami segíthet rajta?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Tegnap este "verekedett" a macskám (azért raktam idézőjelbe mert soha nem sérült még meg csak nagy volt mindig a hangja).Ma vettem észre amikor levettem a helyéről, hogy ne csak lustuljon hanem jöjjön ki egy kicsit a szabadba , hogy elkezdett nyávogni olyan hangon mint amikor azt üzeni , hogy most már elég volt hagyj békén, először azt hittem csak ilyen kedve van de észrevettem , hogy furán tekergeti a farkát amikor leül (gondolom azért , hogy ne fájjon neki) . Aztán amikor megint simogattam akkor láttam meg , hogy a farka fáj és mindig keservesen nyávog amikor végigsimítom rajta a kezem. Nem dagadt fel semmi ilyesmi de aggódom miatta.Meg egy kicsit lógatja a farkát. Lehet ilyenkor csinálni valamit amitől meggyógyul vagy rögzítsem esetleg fáslival? Kérlek segítsetek rajtunk!!

Ui: Észrevettétek , hogy rímel a cím? xD

2016. ápr. 14. 17:21
 1/6 anonim válasza:
47%
Nekem nincs házi állatom, lehet, hogy nem lesz hasznodra a válaszom, de szerintem vidd el állatorvoshoz, vagy valami ilyesmi. Ha tényleg eltört, akkor nem hiszem, hogy segítenél azzal, ha te, mint hozzá nem értő fásliznád be a farkát. Megmondani mi sem tudjuk, hogy eltört-e vagy csak fájdogál. Maximum tippelni, ha valakinek van macskája, akivel történt hasonló, talán el tudja mondani, hogy nekik mi vált be, de az nem feltétlenül tesz jót a te macskádnak, mert az se biztos, hogy ugyanaz volt-e a probléma.
2016. ápr. 14. 17:31
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Vidd el állatorvoshoz. Ő ért hozzá, és ő tudja mi a teendő ilyenkor.
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Állatorvos! Az segíthet. Te ne piszkáld, nem tudod mi a helyzet. Lehet csak ártanál vele.
 4/6 A kérdező kommentje:
Igazatok van (amúgy szoktam segíteni állatorvosnak sokszor szóval kicsit értek hozzá (csak a seb kitisztításához szóval nyugi nem kontárkodok bele más dolgokba) de annyira nem vagyok biztos , hogy eltörött és elég messze van az állatorvos és nem biztos , hogy megérné a megrázkódtatást az ha elviszem állatorvoshoz mert szokott ilyen lenni , hogy fájt egy pár napig valamije aztán pár nap múlva semmi baja..De én elvinném állatorvoshoz csak még nincs jogsim szóval anyának kéne elvinnie de ő azt mondja nincs semmi baja szerintem várok pár napot hátha jobb lesz ha pedig nem akkor addig harcolok amíg el nem visszük az állatorvoshoz.
2016. ápr. 14. 17:50
 5/6 anonim ***** válasza:
56%
A törött farokkal nem csinál semmit a doki, pár hét alatt magától gyógyul!
2016. ápr. 14. 18:07
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen erre én is gondoltam már jobban van szerencsére.Köszönöm a válaszokat.:)
2016. ápr. 15. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!