Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Lebénult a 7 éves cicánk,...

Lebénult a 7 éves cicánk, viszont nagyon nem szeretnénk elaltatni. Műtét nem segíthet rajta, így az egyetlen megoldás egy kerekesszék lenne. Valaki tud segíteni, hogy hol érdemes keresgélni? Vagy esetleg ezzel foglalkozó állatorvost ajánlani?

Figyelt kérdés
Már végignéztem szinte mindet de nem találtam semmi használhatót.
2015. febr. 25. 17:21
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát az tényleg szar helyzet sajnálom a macskát

Van a közelbe állatorvos?(sima aki oltani szokott)én tőle kérdezném hogy nem-e tud valami jó állatkórházat ahol foglalkoznak ilyennekell

2015. febr. 25. 17:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Ezzel nem az állatorvosok foglalkoznak. Én láttam egyszer valahol egy oldalt, ahol ilyeneket gyártanak kutyáknak. Sajnos már nem emlékszem, hol volt, de pl a Noé állatmenhelyet megkérdezhetnéd, ott tapasztaltak kerekesszékben is.
2015. febr. 25. 17:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Egyébként jó látni hogy vki ennyire szereti a macskáját(állatját) sajnos sokan gondolkodás nélkül elaltatnák :(
2015. febr. 25. 17:32
 4/4 anonim ***** válasza:
[link] szerintem ha felhívnád a megadott számot,akkor csinálnának sztem egyértelműen cicára is :) csak szerintem elég drága :(
2015. febr. 25. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!