Nagyon elszaporodtak a házam táján a macskák, a halaimat is kieszik a tóból. Mivel tudnám őket távol tartani?
Megmérgezni??? Atya ég... Inkább keress vmi távoltartó sprét, általában az állatboltokban lehet kapni. Azzal fújd körbe a tavat, vagy tegyél ki oda egy madárijesztőt és annak a ruháját fújd be vele, hogy ne menjenek oda a tóhoz.
De ez a megmérgezéses dolog... ezt felejtsd el sztem!
Sok sikert!
Hát te teljesen hülye vagy.
ÚRISTEN!!!
Ha egyetlen egy macskát is megmérgezel!!! :@
Ha megmérgezed őket, valószínűleg az állatvédők feljelentenek és nem hiszem, hogy hiányzik neked néhány év a börtönben macskák miatt.
Hagyd őket, tarts kutyát, hívd a menhelyeket, zavard őket el valamivel, de ne mérgezd meg őket, mert az ocsmány dolog. Nem is merem leírni, mi van abban a méregben, és milyen szenvedések után pusztul el egy mérgezett állat, mert iszonyatos hatása van. Ne kívánd nekik se.
Nekem jelen pillanatban 14 macska van. nem az enyémek.
haragszom, mert lesik a napos csibéimet. kutya van, oda nem mennek, ahova nem kell.
ne márgezd. csapdával megfogtam őket, ami ketreces volt, nem méreg, kivittem a menhelyre.
"Rendben, akkor beviszem őket menhelyekre, csak már mérgembe írtam a kérdést, mert más macskája kieszi a halaimat idepiszkítanak stb."
Sajnos a menhelyeken teltház van, ezért ez nem fog menni. Ha más macskái, akkor talán szólj a gazdájának, hogy oldja meg a problémát.
"Ezt mindenki megértheti,hogy nem kellemes és nem aranyos házicicákról van szó, hanem a rühes rétiekről."
Rossz hírem van. Az aranyos házicicák csak a tonhalat szeretik, a rühes rétiek meg csak a tetves rothadó halaidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!