Miert elvezik a cicak a simogatast? Van valami borukben?
Figyelt kérdés
Oke, hogy a kutya, lo ( persze a macska is) elvezi a vakarast. En is szeretem, ha a felesegem atvakarassza a hatamat. De a macska a tenyerrel valo simogatasra is dorombol, dorgolozik es lathatoan elvezi. Tobb ideg van a borukben? Vagy miert?2016. ápr. 1. 02:33
1/4 anonim válasza:
Szerintem nem csak a simogatást élvezik,hanem ha bármi is hozzájuk ér.
A szomszéd cica pl nem mer odajönni hozzám,ha hívogatom,de ha meghallja a hangomat elkezd dörgölőzni a lépcsőkorláthoz és nem hagyja abba.
De a falhoz is szoktak.
2/4 anonim válasza:
Mert ez olyan érzés, mint amikor az anyamacska nyalja a kölykeit.
3/4 anonim válasza:
Mert egy élőlény és szereti az érintést.
4/4 anonim válasza:
Általánnosságban a törődést élvezi, azt, hogy foglalkoznak vele és érzi, hogy szeretik, ő van a középpontban. Macskák közt is van különbség. Nekem régen rengeteg (6-7) macskám volt, mindegyik külön személyiséggel, igennyel. Volt olyan macskám aki az érintésemet sem bírta, utálta ha simogatják és volt olyan is akit ha szadiztal még akkor is dorombolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!