Milyen barátságos, simogatást és szeretetet igénylő cicafajták vannak? (bőv. Lent)
Ragdoll, de egy igazi fajtatiszta macska nagyon drága, nem tudom a szüleid mit szólnának egy 100ezer Ft-os kiadáshoz macskáért. Ha olcsón veszed meg, akkor az nagy valószínűséggel keverék. Szépnek lehet szép, külsőre pont olyan, de a jelleme lutri, nem biztos, hogy olyan lesz, mint ami a fajtaleírásban szerepel. Akár egy házimacskánál... Most lesz cicaszezon, én megvárnám a helyedben, hogy ingyen hozhassak el valahonnan kiscicát. Lesz egy csomó hosszabb szőrű is köztük. Elmentek megnézni, már akkor is látszik, hogy milyen a jelleme, ha kicsinek is kedves bújós, akkor nagynak is olyan lesz.
Én mondjuk mindig a kis gyávákat választottam, a leggyámoltalanabbat és mindig bejött a választás. És nálam a kandúrok voltak a ragaszkodóbbak mindig, de ez lehet csak véletlen. Szóval ezek csak az én személyes tapasztalataim.
Nem ragadnék ki egy fajtát sem, de az ismertebb fajták és a házi macska biztosan jól megvan lakásban.
Ha tanácsot szeretnék adni, válassz házi macskát, belőlük sok van, sokan várnak gazdára, és ingyen van.
Nekem amerikai drótszőrű van (külsőre és belsőre is olyan.
Am kinti (be se akar jönni...) ha a bolyhosabb cicákat szereted az akk jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!