Van egy kb.1 éves macskám. Ma született neki kicsmacskája. Az első meghalt. Viszont a második épségben megszületett viszont már 3 órája nem szakadt el a köldökzsinór. :O Mit tehetnék?
Hát szerintem nem én hagytam elpuaztulnak a macskámat. Mondtuk, hogy vidd orvoshoz, mert ez lesz.
Szerintem tényleg egy utolsó senki vagy.
Szegény macskának jobb lett volna, ha fejbevered egy nagy kővel vagy hasonlók.... Nem szenvedett volna ókat.
Az lehet, hogy épp a halálakor nem voltatok otthon, de ahogy a kérdésben is írtad, órákon keresztül néztétek, hogy valami nincs rendben. Kiírod a kérdést, mindenki azt javasolja, hogy vidd el orvoshoz, de mégsem teszel semmit. Kérdem én, mi értelme volt akkor feltenni a kérdést?
Felháborító, hogy mennyire hidegen hagy téged ez az egész, hiszen ha valamennyire is érdekelt volna, elvitted volna orvoshoz. Nyilván ezért kapsz ilyen válaszokat.
Azt már meg sem kérdezem, mit takar az, hogy "elvittétek otthonról" a maradék kismacskákat... Ez a másik fele, meg sem próbáljátok felnevelni őket, hanem kivágjátok valahova. Szerintem ez a szánalom.
Remélem soha többet nem tartasz semmilyen állatot.
" az embert lenézik mindenféle utolsó senkiházinak.. "
Mert az. Téma lezárva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!