Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Milyen hálót tegyek az ablakra?

Milyen hálót tegyek az ablakra?

Figyelt kérdés
Panelban lakom a 2. emeleten és van 2 ivartalanított kandúrom.Most úgy oldjuk meg az ablak témát,hogy akkora résre van kikötözve az ablak,amin a macsekok nem férnek ki(az meg nem túl nagy).Most,hogy megint jön a nyár kellene valami jó megoldás,hogy nagyobbra tudjam nyitni az ablakot.Felfelé bukóra nem akarom nyitni,mert jobban szeretnek a résen nézegetni,mint simán az üvegen keresztül.A sima szúnyogháló nem jó,mert egyet már felkaszaboltak a karmukkal és nem is valami stabil.Valami olyan kellene,esetleg fémből,amit nem kell mondjuk belefúrni a műanyag ablakba(önkormányzati lakás és valószínűleg nem örülnének,ha megfúrnám az ablakot),de emellet azért állja a cicusok mászási hajlamát is.
2010. ápr. 3. 14:42
 1/6 A kérdező kommentje:
Lehet,hogy tulzottan aggódó vagyok.Az a baj,hogy rengeteg madár meg bogár repked az ablak előtt és ez nagy kihívás a cicáimnak.Egy szerencsétlen molylepkét is képesek egész délután kergetni.És amilyen szeleburdiak....60 km/h sebbességel kergetőznek a lakásban és nekifutásból ugranak az ablakhoz is,szóval értitek.
2010. ápr. 3. 14:49
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem vagy túlzottan aggódó! Nekem ősszel kiesett a kiscicám a 6.-ról... Túlélte hálistennek. Jelenleg redőnyon keresztül szellőztetek.

Ha biztonságban akarod tudni, kényytelen leszel megfúrni az ablakot,mert bármit is teszel fel, fixen kell rögzíteni. Nekem most lesz felszerelve fémszunyogháló. De sokan javasolták még a tyúkhálót, az is jó ötlet, és olcsó is.

2010. ápr. 3. 20:35
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekünk volt egy cicánk akit a szúnyogháló akadályozott meg
2010. ápr. 4. 07:39
 4/6 A kérdező kommentje:

Elsőnek köszi!Tudnál infót adni,hogy merre keressek fém szúnyoghálót,és kb. milyen árban van?Tyúkhálóból csináltam úgymond ketrecet az erkélyből,jól megfelel,de azért pl. a konyhaablakra nem tennék olyant.

Második a szúnyoghálót sajna szétszedik.Az enyémek ilyenek!

2010. ápr. 4. 20:26
 5/6 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Sajnos én sem tudom a részleteket, mert egy ismerősöm csinálja meg, és ő szerez be hozzá mindent. De majd megkérdezem neked, és szívesen megírom, csak szerintem még ő sem tudja.

2010. ápr. 7. 22:24
 6/6 A kérdező kommentje:
Előre is köszönöm a segítséget!
2010. ápr. 8. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!