Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Az egyik macskám állandóan...

Az egyik macskám állandóan letépi a szunyoghálókat és az ablakon át jön be, mit tegyek az ablakra ami cicabiztos?

Figyelt kérdés
2009. dec. 4. 08:56
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Van fém szunyogháló is.
2009. dec. 4. 09:27
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Fém szúnyogháló.
2009. dec. 4. 09:52
 3/9 A kérdező kommentje:
én is légycsapóval ilyesztgetem,de ha elmegyek onnan már be is pattan,Ma éjszaka is arra ébredtem,hogy a szunyoghálót hámozza ...a fémről nem tudtam,de ez lesz a megoldás köszönöm!!!!
2009. dec. 4. 16:18
 4/9 anonim ***** válasza:
Az enyémek is felmásznak rá!
2009. dec. 4. 19:29
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Mi az ajtóra tettünk ilyen drága erős szúnyoghálót, ami úgy becsúszik egy tokba vagy mibe, vagy be is lehet húzni. Első körben már a felrakás napján neki szaladt és szétesett az egész, azt hittem megüt a guta, utána meg rájött, hogy ha beleakasztja a körmeit és nagyon megfeszül, akkor elenged a mágnes és kinyílik. Hogy hogy a fenébe bírja azt nem tudom, mert még nekem sem egyszerű kinyitni. Viszont nem lett semmi baja, pedig mondom, bele akasztja a karmait és úgy rántja ki, ezt nem tépné le az ablakról sem. Csak nagyon drága. Húsz felett volt egy ajtó. :(

Az ablakról úgy szoktattuk le, hogy kiabáltunk, ha láttuk, vagy ráengedtük a redőnyt. Jó hát új műanyag redőny, nem az a böhöm régi nehéz szar, szóval baja nem lett, de leengedett redőny mellett nem fért a párkányon.

Viszont még így is képes lógni a szúnyoghálón, ha nem vesszük észre, hogy be akar jönni, de legalább ritkábban...

2009. dec. 5. 00:53
 6/9 anonim ***** válasza:
Az enyém is szétszedi! Mindegyiket! Nincs az a fémháló, amivel ne bírna el! Már meg sem próbálom ellátni a baját! Hasztalan! Vasrács! Az tuti biztos!
2009. dec. 5. 08:33
 7/9 A kérdező kommentje:
sok macskám volt már,de ilyen akaratos még sose,amikor hozzámkerült megörzésre 2 hétre kb két éve ugy a kezemnek ugrott,hogy az orvosnál kötöttem ki,satuba fogott a két lábával és marcangolt,na ilyet se tapasztaltam még sose,és el sem hiszem ha más mondja..persze ma már imádom a" töketlenkét"
2009. dec. 5. 18:46
 8/9 anonim válasza:
39%
dobd ki a macskát az ablakon.
2009. dec. 9. 11:47
 9/9 anonim válasza:

Az én cicám is ott közlekedik nyáron!!...és mindent letép tök mindegy mit teszek oda, még a bukó ablakon is -szúnyoghálóstól. bepréseli magát!!

Szerintem egy kutya lenne a megoldás!!:D

2009. dec. 9. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!