Mi lehet a 10 hónapos fiú macskám fenekén lévő nyúlvány?
nem a végbélnyílástól jön, hanem mellette, és a tövénél olyan színű mint a végbélnyílás és a vége felé egyre pirosabb...
ha hátrafelé nyúlok hozzá, akkor nem tetszik neki + már észre vettem, hogy mintha kevésbé aktív lenne az utóbbi 1-2 hétben... de ma még inkább...először azt hittem, hogy a felnőtté válás miatt komolyodott meg (de gyanús volt, hogy ilyen hamar). Korábban a kezemmel is játszott hátára feküdve, most ezt nem csinálja, max. ha húzogatok előtte valami érdekeset, akkor az után fut.
Azt a valamit fél órája vettem észre.
hát így a leírás alapján bélféreg lehet. Az okozhat is bágyadtságot.
Vegyél neki macskának adható általános féreghajtó tablettát, az nem árthat, csak segíthet. Ha a probléma nem szűnik meg, vidd állatorvoshoz. Vagy gyorsabb és egyszerűbb, ha egyből hozzá viszed. :)
Jobbulást a cicának!
Igen, van különbség féreghajtó tabletták között.
Vannak általános féreghajtók, amelyek 3 havonként adhatók a cicának, és a leggyakrabban előforduló bélférgek ellen nyújtanak védelmet.
És vannak olyan féreghajtó tabletták is, amelyek egy bizonyos fajta bélféregre specializálódnak, és csak akkor adhatóak a macskának, ha az állatorvos megállapította, hogy a macska az adott féreg által fertőzött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!