Cicámnak jó minőségű, hosszú távon is strapabíró fekhelyet, Wc-t, szállítóboxot keresek? Nektek mi vált be?
Fekhelyet egy kis műanyagot gondoltam, mosható belevaló párnával. Szállítóboxnak ezt néztem, de lehetne vmi egyszerűbb is, csak erős legyen és biztonságos:
És a leg bizonytalanabb a macskawc-ben vagyok, egyszerűbb fedett vagy jobb peremest vennék, szilikonos alommal. Az jó, vmi szagelszívó trükk mellé vagy bele kell ennél az alomnál is?
És tálka: víznek mélyebb műanyagot gondoltam, meg a tápnak is, de a husinak kerámiát.
Mit gondoltok?
Fekhely: nem biztos, hogy érdemes rá költeni. A macska oda fekszik, ahol neki tetszik. Az enyém télen pl. a radiátoron, most pár napja a mosógép tetején, de nagyon szeret a szekrényben is.
Etetőedény: jó gondolat a kerámia, a víznek is inkább azt vegyél, könnyebb tisztán tartani.
Na, az macskawc már fogósabb. Van, aki esküszik a fedelesre, nem tudom milyen, nekünk csak peremes van. Ha rendesen takarítod, nem lesz szaga.A szilikont nem szeretem,mert a talpán mindig kihozott pár darabot és igen kellemetlen volt rálépni. Most már régóta a Lidlben kapható Coshida almot vesszük, szerintem nagyon jó. Összetapad a vizelettől gombócba, jól ki lehet szedni. Általában 3 hétig elég egy zsák, 10 liter.
Szállítóbox: tetszik, és biztosan megfelelő is, ha még a repülőre is felengedik.
Az ennivalóról nem kérdeztél, az is olyan, hogy ki kell tapasztalni. Az enyém a Kitekat és a Whiskas konzervet eszi meg, hiába próbáltam már szinte az összes forgalomban lévőt. Felesleges másik, mert csak kidobtam a végén. Szárazból többfélét veszek, összekeverem, hadd válogassa ki előbb a kedvenceit és a végén ami marad, el van vele egy darabig.
pont ilyen szállítódobozunk van nekünk is!
nagyon szeretem, nem tudja kinyitni, strapabíró, jó, csak ajánlani tudom!
én a fedeles wc-t erősen ajánlom, nekünk is az van, erősen megkönnyíti az életet, de a szilikonos almot csak aztán vegyél szerintem miután megszokta a fedeles almot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!