Mik a vélemények/tapasztalatok a DAX kutya és macskatápról, illetve macskakonzervről?
Figyelt kérdés
Mennyire minőségi? Vagy inkább ne adjam az állataimnak?2010. ápr. 1. 11:57
1/2 anonim válasza:
Próbáltam utánanézni, túl sok infót nem találtam az összetevőiről, de az árakat elnézve nem hiszem, hogy túl jó táp lenne, ennyi pénzért nem nagyon lehet jó tápokat venni.
2/2 anonim válasza:
Én is ilyet szoktam néha adni a macskámnak (alutasakosat), megeszi rendesen, pedig igazi elkényeztetett szobamacska... nagyon kevés dolgot eszik meg. Ez van a boltban, meg kitekat. A kitekatot nem eszi. Hagyjuk már ezt az "ár alapján nem lehet jó" szöveget! A macskának aztán magyarázhatod, hogy mennyibe került... Az enyém például ezt a DAX-ot szereti, ugyanakkor a 680 forintos whiskas-ra úgy néz, mintha sz*rt raktam volna a tányérjába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!