Mitől adhat ki ilyen hangokat a macskám hasa?
Figyelt kérdés
Olyan mintha korogna, de ilyen bugyborékolós a hangja a hasának.Eléggé hangos is.Nem tudom, hogy csak emészt-e mivel régebben nem vettem észre, hogy ilyen morajlós hangokat ad ki a hasa.7 éves ivartalanított cica.Van valami ötletetek, hogy mitől lehet?2016. febr. 28. 12:47
1/3 anonim válasza:
Egy állatorvosi vizsgálatot megér.
Féreghajtó van rendszeresen adva? A székletét meg tudtad figyelni? Fájdalmat nem mutat? Felfújódás?
Lehet, hogy benyalt valamit és csak diétázni kellene pár napig, de az is lehet, hogy akár belső sérülése van.
2/3 anonim válasza:
Mit kajált? Ha száraz tápot, akkor lehet hogy sok vizet ivott rá, ezért a "bugyborékolás". Vagy mohón evett, sok levegőt nyelt. Ha esetleg olyat kapott, amit eddig nem, megeshet hogy hasmenése lesz. Ha szemmel láthatólag jól érzi magát, én nem tulajdonítanék nagy jelentőséget a dolognak.
3/3 anonim válasza:
talán egy rádiót megevett és nincs A hasában vétel.
komolyra fordítva lehet hogy váladék jutott a tüdelyébe,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!