Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mitől adhat ki ilyen hangokat...

Mitől adhat ki ilyen hangokat a macskám hasa?

Figyelt kérdés
Olyan mintha korogna, de ilyen bugyborékolós a hangja a hasának.Eléggé hangos is.Nem tudom, hogy csak emészt-e mivel régebben nem vettem észre, hogy ilyen morajlós hangokat ad ki a hasa.7 éves ivartalanított cica.Van valami ötletetek, hogy mitől lehet?

2016. febr. 28. 12:47
 1/3 anonim válasza:

Egy állatorvosi vizsgálatot megér.

Féreghajtó van rendszeresen adva? A székletét meg tudtad figyelni? Fájdalmat nem mutat? Felfújódás?

Lehet, hogy benyalt valamit és csak diétázni kellene pár napig, de az is lehet, hogy akár belső sérülése van.

2016. febr. 28. 13:17
 2/3 anonim ***** válasza:
Mit kajált? Ha száraz tápot, akkor lehet hogy sok vizet ivott rá, ezért a "bugyborékolás". Vagy mohón evett, sok levegőt nyelt. Ha esetleg olyat kapott, amit eddig nem, megeshet hogy hasmenése lesz. Ha szemmel láthatólag jól érzi magát, én nem tulajdonítanék nagy jelentőséget a dolognak.
2016. febr. 28. 14:29
 3/3 anonim válasza:
20%

talán egy rádiót megevett és nincs A hasában vétel.

komolyra fordítva lehet hogy váladék jutott a tüdelyébe,

2016. febr. 28. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!