Ingyenes állatklinika? :O Ez igaz?
Figyelt kérdés
Úgy értem nem mintha a cicán szeretnék spórolni, de azért nem jönne rosszul egy ingyenes vizsgálat. Természetesen ha fizetnem kell érte, akkor fizetek. Szóval ilyen tényleg létezik? Gondolom a szurik ilyesmik így is drágák, de ellátási díj nincs vagy ilyesmi, nem?2010. ápr. 1. 09:09
1/4 anonim válasza:
Én nem hallottam ilyenről, de biztos.
Mi vittük a macskát többször orvoshoz, és simán elkértek 5-10ezret a semmiért.
2/4 anonim válasza:
Nekünk csak megnézték(!) a kutyám és 5 ezret kértek.
Szerintem sincs ilyen.
3/4 anonim válasza:
[link] ő dr. szentmihályi gábor, nagyon korrekrt és nagy a szakértelme, a pasaréti szó ne tévesszen meg senkit, én itt még mindig olcsóbban megúsztam mindent mint máshol, a cicám ivartalaníttattuk, a kedvezményes hónapban, az elő és utóvizsgálatok díjtalanok voltak, ellentétben sok más hellyel, és ő tényleg szereti az állatokat, nagyon ügyes!:)
4/4 anonim válasza:
ha esetleg létezik ilyen akkor dobjatok rám is egy mailt:D jól jönne:) amúgy eddig akit hallottam az Hatvanban van legolcsóbban, nagy szaktudású, röntgenért, ultrahangért nem kér semmit, az oltások is potom pénz, csak nekem 100 km, és oda vissza az már egy kicsit sok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!