Muszáj benti szuka cicát ivartalanítani, ha sosem engedem ki, tehát nem érintkeznek más cicákkal, és egyébként teljesen egészséges mind2kis kedvencem5és4évesen?
Köszi még egyszer a sok hasznos választ,kivéve a19es elmebeteget!:/
Hihetetlen,milyen rég írtam ki ezt a kérdést,de még ma is kaptam rá választ!A cicukáim ma már 12és13évesek,és szuper jól vannak.Végül kénytelen voltam megműtetni őket,mert gennyes méhgyulladást kapott az egyik,de az én szupercicám olyan jól viselte,h ha nem jelzi a dokim,h gyanusan nagy a cicam pocija,akkor nem jöttem volna rá,h vmi baj van,mert ugyanolyan hiperaktív v,mint mindig.a műtétet is nagyon jól viselte,már másnap ugrált volna,ha nem fogom vissza-nem véletlen,h Spurinak hívják:)
Az általad nevezett "elmebetegnek " volt igaza mégis.
Szegény állat kínlódott évekig,mire végre megműtötted. Én ivartalanítottam a sajátom,mert az a fontos Hogy neki mi a jó nem a költség.
Ha tüzel, és nem párzik azzal sokkal jobban szenved mint egy műtét után ami után nyugodt barátságos kiegyensúlyozott lesz. Nagyon sajnálom hogy a cicák eddig szenvedtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!