Fontos! Valaki ismeri Szegeden Dr. Fodor László állatorvost? Esetleg más állatorvost? Milyen árakon dolgozik kb? Bármilyen segítségnek örülnék!
Holnap mindenképp el kell vinnem a(z egy éve) befogadott macskánkat, mert beteg. A szüleim egyszerűen képtelenek megérteni, és nem hajlandóak elvinni, légből kapott "érvekre" hagyatkozva, miszerint "nincs több százezrük most erre a hülyeségre (!)". Mondva ezt hetek óta. Amellett, hogy "hagyjam, biztos öreg, és végelgyengülése van. Hagyjam meghalni, de NE bent a lakásban......"
Sajnos az napokban főleg sokat romlott az állapota, és miután ők többszöri győzködésre sem voltak hajlandóak megmozdítani a kisujjukat, mostanra halaszthatatlanná vált a dolog. Még ha minden félretett fillérem erre is megy, és egy dobozban viszem is el, gyalog.
Soha nem volt szükségem állatorvosra, így tanácstalan vagyok a témában. Bármiféle segítségnek örülnék, kétségbe vagyok esve.
Dr. Fodor Lászlót ajánlották az egyik állateledel kereskedésnél a közelben, mert ő szegedi viszonylatban jó árakon dolgozik. Mire számíthatok, milyen költségekre? Esélyes egy vér- és vizeletvizsgálat, esetleg ultrahang/röntgen, az általános vizsgálaton felül. Persze, laikus vagyok a témában, de főleg ezek érdekelnének. Legalább a sima vizsgálat díja.
Még egy kérdés! A kiszemelt állatorvos hétköznapokon 17-18 óra között rendel. Ez esetben csak rendelési időben hívhatom, vagy akár már aznap délelőtt is?
Bent lehet (kell) maradni a cicussal?
Előre is köszönöm.
Tudom,már rég nem aktuális a dolog,de most találkoztam a kérdésével.
Talán szükség lehet még az imformációmra,a későbbiekben.
Jól ismerem Fodor dokit. Állatorvosként remek szakember,emberként szerény,közvetlen és nem a pénzre hajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!