Jó állatorvost tudnátok ajánlani Budapesten?
A 7. kerületben élek, így elsősorban a környéken lenne jó, vagy olyan helyen, amit a Keletitől könnyű megközelíteni...
Több dokival is próbálkoztunk már, sajnos nem találtunk még olyat, akiben meg tudnánk bízni :(
Ti kihez jártok, kit ajánlanátok?
Köszönöm válaszod.
Elég közel, és elég drága egy sima "ránézéses" vizsgálatért.
Semmi komoly baja nincsen a macskáimnak, csak szeretem néha átnézetni őket :)
Plusz azért tegyük hozzá, eléggé mérszákszék hangulata van a helynek.
Ha már állatorvos, akkor állatszerető, lelkiismeretes legyen, bánjon jól a cicáimmal, azért fizetek annyit...
Mi ide járunk fajtatiszta cicákkal:
Nagyon kedvesek mindketten, speciális gyógymódokkal, lézersebészettel is gyógyítanak, ennek ellenére nem drága. Egy vizit 3-4000 forint, az oltások árai sincsenek elszállva, a kontrollért nem kell fizetni. Mi a leányzóhoz, Évához járunk, az anyukája pedig a Fővárosi Állatkertnek is dolgozik, szóval tényleg ért a szakmához, mégsincs elszállva magától. Bár hozzá elég sokan hordják a kedvenceket, szóval az ő rendelésén tömeg szokott lenni, Évánál annyira nem. :)
Ráadásul a Keletitől egy köpésre van a rendelő.. :)
"Mi a leányzóhoz, Évához járunk, az anyukája pedig a Fővárosi Állatkertnek is dolgozik, szóval tényleg ért a szakmához..."
Apám rallyzott,nekem van jogsim. Ezek szerint én is autóversenyző vagyok? :)
5-ös, most vagy kötekedni jöttél, vagy félreértettél. A válaszomban úgy értettem, hogy az anyukája eléggé ért a szakmához, mert az Állatkertnek végez lézersebészeti és fogászati műtéteket, ami azért nagy dolog; nem úgy gondoltam, hogy a lánya azért jó állatorvos, mert anyuka ilyen népszerű a szakmában. :)
Mi mondjuk feltételeztük, hogy ha valaki ennyire jól és maximális odaadással végzi a munkáját, akkor ha a gyereke is ezzel foglalkoziki, ő sem egy kontár. Sajnos arra sosincs idő (csak egyszer volt), hogy kivárjuk az óriási sort Katinál, ezért járunk a lányához, aki ugyanolyan kedves és ténylegesen törődik is a kiskedvenccel is meg azzal is, hogy minden infót átadjon a gazdinak és megválaszolja a kérdéseket.
Remélem, így már nem félreérthető :D
Mancsok rendelők, vagy Budafoki Állatgyógyászati Központ. Árban átlagosak, sőt én gagyibb rendelőkben fizettem már jóval többet sokszor a semmiért.
Ne azt nézd, hogy közel legyen.
És hidd el, nem mindig jó az olcsón kezelő orvos. Sok orvos csinálja azt, hogy antibiotikummal meg ilyenekkel támad mindenre, ami van mikor bejön és akkor örül a gazdi, hogy csak pár ezer és helyrejött, de ha nem, akkor csak viszed vissza és viszed és viszed, és még mindig nem, na hát akkor vegyünk vért. És összességében többre jössz ki, ráadásul a macska addig is beteg volt ne adj isten az elvesztegetett idő miatt drágább lesz kikezelni, mikor végre már rájön mi van vele. Máshol meg ha kételyek vagy komoly dolgok is felmerülnek, akkor rögtön beajánlják a vérvételt, ami lehet ijesztő, meg flancosnak és drágának tűnik, de végeredményben időt és pénzt spórol ám sokszor a dolog, mert nem kezdenek vaktában lövöldözni alkalmanként x ezerért!
Mancsok rendelő Újpest, Dr. Csikós Károly.
Ha tömegközlekedéssel mennétek, a Keletiből a 20-as és 30-as busz ott tesz le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!