Milyen dolog az, hogy az éhes macska nem eszi meg az olcsó tápot?
A maine coon macskám nagyon rá van állva a márkás, drágább tápokra.
A minap elfogyott a táp, és mikor a boltban voltam nem volt nálam annyi pénz,hogy a jobb minőségűt vegyem, levettem a legolcsóbbat, éhen mégse maradjon.
Mire hazaértem, már ott várt, megkapta a tápot, neki az nem jó, ott is hagyta.
Másnap már azzal a kínkeserves ordító nyávogással jön oda,hogy ő nagyon éhes, és ott van kint a táp, de azt meg nem enné.
Értem,hogy van köztük különbség, de ha egyszer éhes, miért nem eszi meg?Inkább éhen marad?
Már megkapta a jó minőségűt, be is tolta mindet amit kiraktam, a kutya meg boldogan megette az ócskát...de azért hihetetlen.
Egyébként nem haragszom rá, csak megdöbbentett.Bár belegondolva nem is ő lenne az ha megfelelt volna az igényeinek.
Es akkor most gondolj bele, hogy az olcso tapok olyanok, hogy inkabb nem eszi meg, mert annyira nem tartja etelnek.
Kb, mintha eled leraknanak egy bala lucernat.
Azért a vágóhídi belsőség, meg ez, nem ugyan az.
Én attól komoly betegségeket kapnék el, míg a macska nyilván nem lesz beteg az olcsó táp miatt.
Ez inkább olyan mint ,hogy én utálom a spenótot, és a pizza helyett azt kapok.
Amíg nem éhezem, nem enném meg én sem.De ha igazán éhes lennék csak lecsúszna.
"Az állatok ösztönből tudjak, mi az ami nem frankó"
Egy túrót!
Amíg volt időm, belsőséget, májat, vesét, tüdőt és csirkét főztem a macskának, és megette. Aztán egy ideig nagyon sok dolgom volt, nem volt időm erre, és bolti szaftos konzervet vettem neki. Mostmár nem eszi meg a főtt tüdőt, sajnos elkényeztettem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!