Néhány nap múlva ellik a macskám! Több helyen olvastam viselkedési formákról macskáknál az ellés előtt, van egy dolog, ami nagyon nem jellemző az enyémre. Tudnátok segíteni nekem?
Figyelt kérdés
Olvastam, hogy a macskák ellés előtt fokozottan figyelnek a higiéniájukra. főleg a genitáliák környékén. nos, ez az enyémre nem jellemző.. sőt már kb az 50. nap óta nem mosakszik. ez lehet a jele valaminek? már a 60. nap után járunk, szóval eléggé aggasztó, hogy nem kezd tisztálkodni.2014. ápr. 27. 16:12
1/9 anonim válasza:
Ajjaj.Ha egy macska nem mosakszik az komoly bajra utal. Minnél hamarabb vidd orvoshoz.
2/9 anonim válasza:
És ezt honnan tudod, hogy 50 napja nem mosakodik? Azóta le sem vetted róla a szemed?
3/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a kommentet.:) nagyon nehezen mozog..nem viseli valami jól a vemhességet. szerintem nagyon sok cicája fog születni.. alig bir menni szegény. arra is gondoltam, hogy talán azért nem mosakszik.
2014. ápr. 27. 16:38
4/9 A kérdező kommentje:
ohh. akkor úgy néz ki félreérthető volt a kérdésem.. nem 50 napja nem mosakszik, hanem a vemhességének az 50. napja óta. ami azt jelenti, hogy 10-12 napja.
2014. ápr. 27. 16:44
5/9 anonim válasza:
Az, hogy te nem látod, nem jelenti azt, hogy nem mosakszik. Amúgy vemhesen is lehet ivartalanítani. Nem értem miért jó, ha szenved egy állat? Mit fogsz csinálni egy rakat kismacskával?
6/9 A kérdező kommentje:
látom, hogy két hete ugyanaz a szardarab van a seggén rászáradva. lesz egy rakat kismacskám, igen. imádom őket. és már mindnek van gazdija.:O és nem az volt a kérdésem, hogy lehet-e ivartalanítani vemhesen.
2014. ápr. 27. 17:01
7/9 anonim válasza:
Gondoltam normálisan válaszolok,de miután olvastam a szardarabos hozzászólásod így nem teszem.
Talán ha ő nem éri el magát itt ott akkor ne kényeskedj és tisztogasd le te.
8/9 anonim válasza:
Na,akkor adok egy tippet.
Ivartalanítsd a macskádat,ballagj be egy menhelyre,ahova épp hetente dobálják az újszülött kiscicákat,vedd magadhoz és keress mindnek gazdát.
Ugyanaz az út,amit te megcsinálsz,csak nem szenved a macskád és nem veszel el már megszületett árváktól potenciális gazdijelölteket.Ráadásul,akiket kihozol,azok helyére újak kerülhetnek így több életet is megmentesz.És biztos,hogy újak kerülnek a helyére,mert rengeteg ilyen van az országban,mint te is.Hagyja felelőtlenül szaporodni a macskáját.
9/9 anonim válasza:
Ha kismacska kell akkor csak sétálj egy kicsit budapest külvárosában. Több doboznyit fogsz találni Grat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!