Mikor kell egy macskát féreghajtózni? Kell egyáltalán?
Befogadtunk utcáról egy max 1 éves kandúr cicát, aki azóta ki sem mozdul a kertből, imádja, hogy végre van otthona, nem az a tipikus macska, aki kóborol.:)
Voltunk orvosnál is, viszont elfelejtettem a féreghajtóra rákérdezni. Milyen időközönként adjak neki?
Jaj bocsánat, azt elfelejtettem, hogy az első adagot megkapta itthon, csak azt felejtettem el megkérdezni, hogy adjak-e még neki ott, de nem férges szerencsére!
Köszönöm a választ, akkor veszek majd még!
Kinti macskánál érdemes ismételni két hét után. Legalábbis elég kis esély van rá, hogy minden végterméket alaposan van lehetőséged átvizsgálni, ha nem almot használ. Szóval nem veheted biztosra, hogy nem ürült féreg.
Egyébként pedig 3 havonta kell adni neki. Ha felmerül a gyanú, hogy férges, akkor soron kívül is mehet, kisebb kárt okoz a gyógyszer, mint a férgek. Nyáron főleg előfordulhat ilyen, többet vadásznak, találkoznak más macskákkal, nagyobb a kockázat. :)
Ez igazán semmibe nem kerül, azért fogadtuk be, hogy rendesen gondját viseljük a macseknak, szóval legkésőbb holnap veszek is, aztán kapja majd a következő adagot, szerencsére első alkalommal kajába rakva megette a tablettát is:D
A pasztát azt hogy képzeljem el, jobb mint a sima tabletta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!