Hogyha magyarországon veszek egy macskát kell valami a határátlépéshez?
Nyáriszünetben elvileg kapok egy cicát.
Mi Ausztriában élünk és itt elég húzós áruk van ezért érdekelbe hogy hogyha én magyarországon megveszem akiscicát de idekinnt élne kell-e valamilyen papir ahoz hogy áthozhassuk a határon?
Előre is köszönöm :)
4-es vagyok, igen arra figyelj, ha rendes tenyésztőtől veszed, akkor ő mindent tud... kapsz mellé szerződést, hogy hobby vagy tenyésztési céllal veszed a cicát + törzskönyv és a fentebb leírtakat útlevél, chip, oltások.
Én csak 3,5 hónaposan hozhattam el a cicát, mert alapból 12 hetes korig a tenyésztőnél van, és utána még várni kellett a veszettség elleni oltás miatt 21 napot!
Megkérdezhetem, hogy milyen fajta cica, és mennyiért veszed?
Mert nekem nagyon furcsa, hogy ezeket a gyakorin kérdezed meg, és nem a tenyésztő mondta el kapásból...
Köszi a válaszokat...
Kedves utolsó kérdező:
Azért mert még csak felvetettem a szüleimnek a cicát és mivel úgy tünik hogy nyáriszünetben megkapom ezért kicsit kutatgattam és csak meg akartam érdeklődni.
Amúgy valószínű itt vesszük meg
Mivel anya allergiás, de nem erős az allergia ezért egy hipoallergén cicát szeretnek azaz ezek közül választunk majd valószínű: csupasz cicafajták, szibériai macska, orosz kék vagy bengáli macska
Mégegyszer köszönöm a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!