Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Kapható Magyarországon "stress...

Kapható Magyarországon "stressszcsökkentő" nyakörv?

Figyelt kérdés

Kb. olyan elven működnek, mint a feliway spray, de a macskára rá lehet tenni, így mindig ott csökkent stresszt, ahol van, nem kell 100 ezerért párologtatókat venni, hogy az egész házban legyen, ha a macska arra járna...

Külföldön láttam ilyet, itthon nincs, vagy csak én kerültem még el?

2015. nov. 2. 13:40
 1/2 anonim ***** válasza:
ez egy médiafogás, semmi több. Ha a macskának stresszes az élete akkor is stresszes lesz. Ha szeretgeted, eteted és tartod rendesen, nem zavarod és nem bántod akkor lesz neki stressz csökkentett élete.
2016. febr. 13. 23:49
 2/2 A kérdező kommentje:
A macskám mindazt megkapta, amit leírtál, ne haragudj, de sok mindennel nem vagy képben, akár a költözéstől, állandóan felxelő szomszédtól stb. lehet stresszes amin nem segít a szeretgetés. Egyes macskák érzékenyebbek, mások pedig nem. A stessz pedig húgyhólyag gyulladáshoz is vezethet ezért fontos, hogy csökkenteni lehessen. Az én macskám attó, húgyhólyag gyulladást kapott, hogy vettünk egy új kanapét (igen ez teljesen komoly, nem én találtam ki, az orvos is mondta, hogy van ilyen) már pedig nyáron költözünk és addigra valami kell majd neki, de gyógyszerezni meg nem akarom.
2016. febr. 14. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!