Írnátok nekem aranyos macskaneveket?
Figyelt kérdés
Majd lesz cicánk és el kéne dönteni, mi lesz a neve.
Ötleteket írnátok kérlek?
(olyasmiket mint kutyában Zsömi, Folti...)
Előre köszi :)
2016. jan. 31. 11:14
1/9 anonim válasza:
3/9 A kérdező kommentje:
Jó hát én csak tanácsot kértem. Ötleteket.
És ez is azért kell mert én már elsőre eldöntöttem hogy vagy Lia vagy Lumina (Lumi), csak ez a tesómnak nem tetszik. Chh.
Ő úgy akarja elnevezni hogy "Zippo-cica".
Komolyan hallottatok ennél szörnyűbb nevet?
Az olyan meg megint nem tetszik neki hogy Sidhril, és képtelen vagyok földhözragadt neveket kitalálni.
2016. jan. 31. 13:58
4/9 anonim válasza:
Várj addig, amíg hazakerül a cica. Én mindig akkor adtam nekik nevet, mikor már pár napja itt voltak. Ranéztem és beugrott, "ez lesz".
5/9 A kérdező kommentje:
Jó ötlet.
De még meg se született mert majd tavasszal lesz cicánk :)
2016. jan. 31. 16:33
6/9 anonim válasza:
A tavaszi jó esetben csak nyáron kerül hozzád, mert min. 3 hónapig az anyja mellett kellene hagyni, addig "megtanul" sok mindent.
8/9 anonim válasza:
Szerintem adjatok a személyisége alapján nevet ! (pl.:ha sok ételt elcsen, akkor Huncut)
9/9 anonim válasza:
Cicó, Maca, Mancs, Molly, Garfield, Gombóc
Itt vannak méghttp: //www.haziallat.hu/macska/orokbefogadas-vasarlas/legbubajosabb-cica-nevek/4259/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!