1,5 hónapos ezüst félperzsa cicám van, a szöre még nem feltünöen hosszú.
2010. márc. 28. 01:27
1/10 anonim válasza:
hát. nem tudom perzsa macsekom még nem volt. de szerintem 5-6 hónapos korára már nagy lesz szőre
2010. márc. 28. 01:34
2/10 anonim válasza:
várj most olvasom hogy félperzsa. hát ha a perzsa gének dominálnak nagy lesz ha nem akkor csak picit dúsabb lesz az átlagosnál. de lehet középút is.
2010. márc. 28. 01:36
3/10 anonim válasza:
A perzsa cica olyan fajta,aminek nem lesz hosszú a szőre.
Ő ilyen.
2010. márc. 28. 01:41
4/10 anonim válasza:
A perzsa macskának hosszú a szőre. Kb. féléves korára úgy ahogy meglessz a szőr. 1 és fél éves korában már kezdheted is kefélgetni. Viszont ha csak félperzsa akkor lehet hogynem lesz hosszú hanem selymes és dús szőr.
Szia.Félperzsánál génektől függ.Fajtiszta perzsámst szeptemberben kaptam és már most minden 2.nap kefélgetem őt
2010. márc. 28. 13:57
6/10 anonim válasza:
A félperzsának sosem lesz olyan dús bundája, mint a fajtiszta perzsának. Ha kölyöknek nem tömott a bundája, akkor ez már nem nagyon fog változni később sem. Ellenben ennek is van haszna: sokkal kevesebb energiádba kerül majd, hogy csomómentesen tartsd a bundáját, mintha fajtiszta cicád lenne, és nem is fog annyira hullani a szőre, viszont mégis egy gyönyörű, különleges, hosszú szőrű cicád lehet.
Télire általában azért minden cica bundája megvastagszik, tehát valószínűleg a te cicád is megszőrmókosodik majd.
egy himalája perzsa tenyésztő
2010. márc. 28. 21:26
7/10 anonim válasza:
hat hetes perzsám van és olyan min egy szőrgombóc :)
2010. júl. 4. 21:24
8/10 anonim válasza:
hat hetes perzsám van és olyan mint egy szőrgombóc :)
2010. júl. 4. 21:24
9/10 anonim válasza:
Utolsó válaszolónak:
6 hetesen kissé korán vették el azt a cicát a mamájától...
2010. júl. 4. 22:49
10/10 anonim válasza:
A mi 2 hónapos perzsánknak hatalmas szőre van. Szerintem a tiednek nem lesz hosszú mostmár
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!