Frontline combo után mennyi időt kell várni, hogy más típusú spot on -t rakhassak a macskáimra?
Szia, igen, testsúlyának megfelelő spot on-t használtam és szőrét széthúzva,a bőrére csepegtettem a hatóanyagot.
Egy hete van rajtuk és ugyan úgy vakarózik mindhárom macska. És sajnos én is tele vagyok csípéssel. A bolha csapda is fog bolhákat. Előtte fryprist márkájú spot volt rajtuk,amellett lettek sajnos bolhásak. Azért is tettem rájuk elvileg jobb spot on -t. Emellett minden le van már fújva insecticide 2000 el. És mégis van bolha. Ezek szerint valami szuper bolhák lehetnek,hogy tél kellős közepén bekerültek és minden szerre immúnisak. Már annyi mindent megpróbáltam,hogy kizárt hogy én legyek ennyire béna :)
A lakásban lévő bolháknál nem elég egyszer irtani. Mivel a peték kelnek ki a jó kis melegben, akár 3-4 hétig is hetente ismételni kell.
Várd ki a 25-28 napot és advantaget rakjál rájuk.
Vegyél Neostomosant, és azzal kezeld a lakást. Olcsóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!