Bolhás a macsek még mindig.3x frontline combo,2x fürdött bolhairtó samponnal. Mi a frászkarikát csináljak még vele?
Nemsokára 5 hós. Az első oltáskor, 10 hetesen az állatorvos cseppentette rá. Tehát biztos, hogy jól. Benti macska, csak néha jön ki, mikor kimegyünk a gyerekkel az udvarra, macskahámot adok rá. De azt is csak az utóbbi3 hétben. tehát nem attól bolhás.
A helyére, padlóra, szőnyegekre, ágyra, stb helyekre már elfújtam 2 közepes insecticidi-ot.
tegnap este kapta a 3. adag frontline combótés azóta is vakarózik, láttam is benne 2 bolhát. Már annyit szekálom szegényt, hogy nem hagyja, h szedegessem belőle. Ötlet
valakinek?
Nem, mivel a petéiket is kikell szedni onnan valahogy :D
Bár Tescoban, Auchanban, Fressnapfban is lehet kapni
Köszi a fésűs linket! :) Be is szerzek még ma egyet.
3-as válaszoló! Köszi Neked is! De nekem a fressnapfban azt mondták, h nem szabad a frontline után rögtön rátenni a nyakörvet, mert az dupla hatóanyagnak számít, ami károsítja a máját a macseknak. Akkor ez hülyeség?
Amúgy volt nyakörve is, de 2 napig nem evett, és nem "szólt" hozzám, úgy megsértődött, h ráraktam. :)
Meg egy otlet: neostomasol-al vegigfujni a lakast (nem a macskat!)
Elegge hatekony.
A lakást tényleg neostomosannal irtsd végig, az biztos hatásos.
A cicára pedig inkább más spot-ont próbálj, én a strongholdot ajánlanám, az mindig bevált nálam. A frontline-ról hallottam már rosszat, meg ha elsőre nem vált be, akkor valószínűleg rezisztensek arra a hatóanyagra a kis dögök, próbálkozz valami mással, van rengeteg féle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!