Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Bolhás a macsek még mindig.3x...

Bolhás a macsek még mindig.3x frontline combo,2x fürdött bolhairtó samponnal. Mi a frászkarikát csináljak még vele?

Figyelt kérdés

Nemsokára 5 hós. Az első oltáskor, 10 hetesen az állatorvos cseppentette rá. Tehát biztos, hogy jól. Benti macska, csak néha jön ki, mikor kimegyünk a gyerekkel az udvarra, macskahámot adok rá. De azt is csak az utóbbi3 hétben. tehát nem attól bolhás.

A helyére, padlóra, szőnyegekre, ágyra, stb helyekre már elfújtam 2 közepes insecticidi-ot.

tegnap este kapta a 3. adag frontline combótés azóta is vakarózik, láttam is benne 2 bolhát. Már annyit szekálom szegényt, hogy nem hagyja, h szedegessem belőle. Ötlet

valakinek?

2015. júl. 24. 15:12
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek a sok jó tanácsot! Aranyosak vagytok. Szép sorban mindent kipróbálok. Fésűt már vettem is, 5 percig hagyta magát, addig 1 bolha kijött, meg sok fekete vmi. A citrom-narancs-grapefruit kezelés lesz a következő, tök jó, h nem vegyszer

És kipróbálom ezt a neostoma....micsodát, körbefújok ezzel is mindent. :)

2015. júl. 24. 21:22
 12/15 anonim ***** válasza:
Stronghold-ot javaslom én is, az megöli a petéket és a lárvákat is, nem csak a kifejlett bolhát. Eddig mindig bevált súlyos bolhafertőzöttség esetén.
2015. júl. 25. 10:04
 13/15 anonim ***** válasza:
A grefruitoshoz mèg annyit írnèk hogy ugy kb 10 literthez kell fèl liter vagy picit több ès amit nem használsz el azt lefagyaszthatod, pl most kb olyan 6-7 liter lè főtt ki ès ezt fèl lieteres ès 7,5decis üvegekben lefagyasztottuk ès ha kell csak kivesszük forróvízbe állítjuk aztán ha kiolvadt lehet is fújni vagy fürdővízbe önteni...
2015. júl. 25. 18:26
 14/15 A kérdező kommentje:
De jó! Köszönöm! :)
2015. júl. 25. 19:56
 15/15 anonim ***** válasza:
Mèg mindig írnèk hozzá ... Annyit hogy egyenlő arányban szoktuk azaz 3 citrom kèt kissebb narancs ès egy nagy pirosbelű grefruit, ès ezt öt liter vízben jól összefőzzük majd mire kihül összeèrik, utánna leszűrjük majd lehet használni... Jó bolhák, kullancsok, hangyák legyek szúnyogok ès hasonlók ellen...
2015. júl. 25. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!