Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Cica gazdik! Ti hova teszitek...

Cica gazdik! Ti hova teszitek a házban a macska almot?

Figyelt kérdés
Tudtok "diszkrét" helyet,ahol nem kell kerülgetni, a macska is könnyen megtalálja,és az esetleges illatokat se lehet nagyon megérezni? Meg ha pl vendég jön,nem szép látvány,ha épp végzi a dolgát.
2016. jan. 21. 22:49
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Van beepitett teraszresz, oda :) de volt mar az elozo hazunkban pl a nappaliban, de ugy, hogy onnan nyitott az ajto a kertre, es az ajto melle, nem a kanape melle vagy a szonyeg kozepere :D
2016. jan. 21. 23:18
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a szobám egy beugró sarkában van. Nincs szem előtt, és büdös sincs, mert ahogy hallom hogy kapar, már rohanok is takarítani. Mondjuk nekem könnyű ebből a szempontból, mert itthonról dolgozom, így mindig "kéznél vagyok" :)
2016. jan. 21. 23:27
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a WC-ben van, a kagyló két oldalán pont elfér a 2 tálca. Az ajtón alul vágtunk "macskaajtót".
2016. jan. 21. 23:51
 4/6 Vicuska87 ***** válasza:
76%
Nálam itt van a gardróbos szobában, ált itt tartózkodom így én is lapátolok amint látom.. :)
2016. jan. 22. 11:29
 5/6 anonim ***** válasza:

Az (hatalmas) íróasztalom alatt van a szobámban, mivel velem alszik, nekem meg nincs kedvem minden reggel kivinni és minden este behozni.

Olyan almot vegyél amin van ajtó, így nem jön ki akkor sem a szag ha pár napig nem takarítod

2016. jan. 23. 06:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Oda, ahol nincs szem elott. Pl wc melle, mosdo ala, spajz stb. Sok helyen kell probalni, nem mind tetszhet neki. Nagyon fontos hogy jo helye legyen, mert stresszelheti pisi kozben a hely maga. Ja es ketto talca kell
2016. jan. 23. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!