Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miért nem pároznak a cicáim?

Miért nem pároznak a cicáim?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon szép hosszú szőrű lány cicánk, aki most lett ivarérett és tüzel is. Van egy másik kandúr cicánk is, aki az udvarra is kimehet meg a lakásban is bent lehet. Ez eddig mind szép és jó, de valamilyen oknál fogva a kandúr rá sem hederít a tüzelő lány macskára, pedig nagyon szeretnénk kiscicákat.

Miért nem pároznak?:(

A lány cicát biztos, hogy nem engedjük ki az udvarra, mert kimehet a kapu alatt és félő, hogy felkapják és elviszik.

2016. jan. 9. 11:03
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
85%

Utolsó! Tisztában vagy a macskák párosodásával? Tudod miért visítanak közben a nőstények? Azért, mert a kandúr pénisze tüskés, a nősténynek meg a fájdalom hatására lesz peteérése.

Mindezt első tüzelésnél, kölyökként átélni...minden, csak nem kellemes.

2016. jan. 9. 18:38
 12/22 anonim ***** válasza:
17%
Azt ugye tudod, hogy kb minden állatnál ez a helyzet? Legközelebb majd a kakast is leverem a tyúkról, nem? Ennyire természettől távol álló emberek miért tartanak bármilyen állatot?
2016. jan. 9. 18:43
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

"Legközelebb majd a kakast is leverem a tyúkról, nem? Ennyire természettől távol álló emberek miért tartanak bármilyen állatot?"

Tudod a nemkívánatos alom nem természetes. Ha már mi emberek tartunk egy állatot, akkor tegyünk is ellene, hogy ne szaporodjon feleslegesen. Mert egy hobbicélból tartott állatot teljesen felesleges szaporítani.

És te talán minden alkalommal gyereket szülsz, amikor menstruálsz, vagy a természettől távol állóan védekezel????

2016. jan. 9. 18:53
 14/22 anonim ***** válasza:
0%
Tudtommal még a büdös életben nem menstruáltam, de teljesen tisztában voltam vele, hogy ennyire idiótán sötétzöld nem lehet senki sem... te mit gondolsz úgy mégis, a menhelyre/cicaboltba/f..szomtudjahova hogy kerülnek a kiscicák?... Na?... Csak nem párzanak, mint természetes körülmények között tennék? Pont letojom hogy mit képzelsz te tüskésnek meg mit nem. Hát ez nevetséges komolyan :D Tehát szerinted a házimacskáknak ki kéne halnia, mert a faj továbbélése pusztán állatkínzás, ugye? Sötétzöld agyhalott...
2016. jan. 9. 22:54
 15/22 A kérdező kommentje:

Mindkét cicát ugyanannyira szeretjük, csak a lánycicát szobacicának neveltük, a fiú cica meg ahogy kedve tartja be is jöhet a lakásba és ki is mehet az udvarra (őt így neveltük.. ezen nincs mit magyaráznom). Igen szeretnénk kiscicákat, de tőlük vártuk.. ha ez nem jön össze akkor nem lesz, ez ilyen egyszerű.

Azt el kell ismernem, hogy nem tudtam, hogy nem előnyös ilyen fiatalon elleni.. ennek jobban utána kellett volna járnom.

Mivel látom, hogy szegény lánycica mennyire szenved ettől az állapottól, amint lehet meg lesz az ivartalanítás ( ami mindenképpen tervben volt, csak olvastam olyat is, hogy jó ha egy nőstény életében legalább egyszer ellik.. ezért gondoltam jó lenne őket pároztatni) Amúgy is nagyon szeretjük a kiscicákat és gazdit is tudnánk nekik találni, ezzel nem lenne probléma.

Azt viszont nem értem miért vagyok állatkínzó, ha éppen a cicámnak szeretnék jót.. még egyszer hangsúlyozom, ha most nem jön össze a párzás, akkor rögtön meg lesz az ivartalanítás!

Az egészben nekem csak az a furcsa, hogy a fiú macska rá sem hederít a tüzelő lánycicára.. de biztos rengeteg más dologtól is függ az egész párzásirítus. Meggondolatlanul írtam ki a kérdést, ezért elnézést kérek ha bárkit valamilyen oknál fogva felháborítottam.

2016. jan. 10. 01:34
 16/22 anonim ***** válasza:
83%
Épp ez az. Nem kell egyszer sem kölyköket világra hoznia. Az csak egy buta tévhit.
2016. jan. 10. 07:29
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
az állatkínzás kifejezés lehet túlzó, de mit jelent, hogy csak neki akarsz jót?
2016. jan. 10. 12:27
 18/22 anonim ***** válasza:
0%

Amugy, valoszinuleg azert nem parzanak, mert egyutt nottek fel, es a kandur ugy kezeli, mint alomtestver.

(bar nem tudom, hogy a kandur mennyi idos, de ha az is olyan fiatal, mint a nosteny, akkor siman lehet, az a tul fiatal.)

Szoval, ha a kandur "hozzafer" "idegen nostenyekhez" is elegge gyakran nem zaklatja azt a nostenyt, amelyikkel egyutt nott fel.

Ha meg nem, akkor van, amelyik a sajat anyjat is.

2016. jan. 11. 03:49
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Rendben, értjük kérdező, hogy nem akartál rosszat, csak nem tudtál bizonyos dolgokat.

Azt írod, csak a cicádnak akarsz jót. Akkor kérlek, ne engedd, hogy vemhes legyen, mert mint írtuk, nagyon nem tenne jót neki ilyen fiatalon. Ha elmúlt a tüzelés, kérlek vidd el ivartalanítani őt, ezzel teszed neki a lehető legjobbat!

2016. jan. 11. 09:16
 20/22 anonim válasza:
0%
Nekünk van egy sima lány házi cicánk, nemrég tüzelt....hát....érdekes volt....pucsított, mindenhez dörgölőzött amihez csak tudott, furcsa hangokat adott ki, ahogy hozzáértünk vagy ha csak hozzászóltunk, egyből hagyat dobta magát. Szóval nagyon akarta a dolgot. Ha annyira fájdalmas a nőstény macskáknak a párosodás, akkor hogy lehet az, hogy a miénk meg égett a vágytól?:D Említettem, hogy pár napja múlt el, ahogy tudjuk ivartalanítani fogjuk, mert bár nem pisilt mindent össze, ill. nem vérezett, de mégis szenvedett.
2016. jan. 25. 13:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!