Mit tegyek, ha a cicáim szinte minden második érintésre megráznak? Már szinte nem merek hozzájuk érni olyan kellemetlen, pedig nagyon szeretem simogatni őket.
A műszálas ruhák nem túl egészségesek amúgy se, hanyagold őket.
Nálam csak akkor van ilyen, ha a hintaágyon heverészünk, na az műszálas. :D
Huhh.. Ne is mondd.. 4 macskám van, lakásban. Szeretem a műszálas kardigánokat, és a macskáim is. Egy csomószor volt, hogy laptopoztam, és mind a 4 rám ugrott egyszerre, és olyan volt, mintha villám csapott volna belém.. 1x ijedtemben felpattantam, és a laptop majdnem a földre esett. Olvastam a neten arról, hogy mivel lehet ezt megakadályozni. Vettem drótkefét, azzal 2-3 naponta szép gyengén megfésülöm őket. Úgy, hogy a bőrükhöz ne érjen hozzá a hideg, hegyes drót. Valamint a szoba és a nappali közötti ajtó küszöbére rakattam 2 dm széles, fehér fémcsíkot. Ha bejönnek a szobába, akkor arra rálépnek, és levezeti a statikus elektromosságot. Azóta nincs ilyen gond.
A nővremmel szinte naponta statikuscsatázunk.. :DD Ez így néz ki:
1. Olyan ruhába öltözünk, ami vezeti a statikus elektromosságot(?).
2. 3 percig súroljuk, dörzsöljük a szőnyegbe a lábunkon lévő zoknit és az alkarunkon lévő kardigánt.
3. Vigyázz.! Kész.! Rajt.!-ra pedig elkezdjük egymást bökdösni, miközben a talpunkkal súroljuk a szőnyeget.
Amikor megrázzuk egymást olyan, mint egy szúnyogcsípés, de ennyiszer eléggé sz@r.. :D És ezt csináljuk fél óráig. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!