Vad macska a pincében? (Bővebben lent! )
"Kedves" #12
Lefogadom hogy neked nincs macskád !
Te teljesen hülye vagy ???
Tudtam én, hogy a fekete macskák csak a bajt hozzák a fejemre. Este a szomszédom lement a pincébe, ott volt a macska. Megsérült ahogy leesett, szerintem a tégla eshetett rá a lábára.Sikerült megfognia, de nagyon vad volt. Beletettük egy dobozba, jól bezártuk (levegőt biztosítottunk neki). Elmentem vele a szomszéd faluban lévő állatorvoshoz. Aki persze, hogy nem volt otthon. Felhívom, miért is ne ő nyaralni van. Így újra autóba ülök akkor az állatkórházba kell vinni. Ami tőlünk kb. 50 km. Sikeresen eljutottunk, az orvos kezelésbe is vette a macskát. A hátsó lába eltört. Sínbe rakta, kapott fájdalom csillapítót. Mondta, hogy akkor haza is vihetem. Nah mondom nem, én fizetek minden orvosi költséget, de én nem vagyok hajlandó hazavinni egy macskát. Elmondtam a történetemet. Nagyon megértő volt. Így megnyugtatott, hogy megfelelő gazdihoz fog kerüli, adott 3 hetet addig ott lesz a rendelőben, hogy hátha itthon valaki keresni fogja a macskáját, mert akkor ő elhozhatja. A költségeket sem kellett kifizetnem. Mentem volna haza, az autó nem indult az éjszaka közepén. Sikerült autómentőt hívnom, a pali beül egyből indult az autó.
Tuti ez a fekete macska bosszúja volt. De az a lényeg most már biztonságban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!