Vad macska a pincében? (Bővebben lent! )
Állatvédőket? A kutyát el kell vinni sétálni, egy családtag pedig addig lemegy és szépen megkéri a macskát, hogy távozzon. Mondjuk a bevett "sicc innen, te nyavalyás!" felszólítással. :)
Nálunk macskák vannak (kettő), hasonló módon a résnyire nyitott pinceablakon járnak le aludni-melegedni. Rendszeresen próbálkoznak idegen macskák is kihasználni, hogy lent 12-14 fok van - én a fent leírt vezényszavakat szoktam alkalmazni.
Hívtam az állatvédőket, azt mondták mivel tőlük messze lakom, mire kiérnének lejár a munkaidejük. Majd ha úgy van holnap korábban hívjam őket és akkor kijönnek. Javasolták, hogy vastag kesztyűt vegyek fel és én menjek le megfogni.
A kutyára pedig azt javasolta, hogy vigyem be a házba, mert ha ott fog ugatni akkor soha nem jön fel magától az a macska.
Majd megkérek valakit, hogy menjen le megnézni. Mert én biztos nem megyek le, én félek tőlük. :)
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Ha éhes és szomjas lenne, talál lent magának enni és inni valót is. Lent van a tavirózsa egy nagy rekeszben ami tele van vízzel, illetve a kutyának a száraz táp is ott van. (Ha azt szereti). Elmegyünk sétálni, de akkor is valakit le kell küldeni, hogy ott van-e még :)
Kedves 6. válaszoló: nagyon ijesztő az a macska a videóban. :)
egyet értek, a kutyust elvinni onnan.
amint megbizonyosodtál róla,hogy már nincs ott a cica, elengedni a kutyát.
örülök,hogy vannak még ilyen emberek, mint te kérdező. tudok olyat aki direkt uszítja a kutyáját a betévedt macskákra..:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!