Ciki, hogy felnőtt férfi létemre megsirattam a macskánkat?
Csatlakozom az előttem szólókhoz: nem férfiatlan, hanem természetes, részvétem. Viszont javasolnám, hogy a következő cicát kiskorában vigyétek el egy kombinált oltásra, hogy ne kaphasson el semmilyen végzetes macskabetegséget, illetve ivartalanítassátok.
A kiscicátok lesz, ügyelj arra, hogy ne válasszák el 8-10 hetes koránál hamarabb az anyjától, mert akkor kiegyensúlyozatlan lesz.
Miért lenne ciki?
Sajnos a férfiakat arra nevelik az idióta szülők (főleg az apjuk), hogy sírni meg érzelmeket kimutatni lányos meg homokos dolog. Pedig egy férfi és érezhet, lehet boldog vagy szomorú. A férfi is tud sírni, boldogan nevetni. Amúgy sem jó az érzéseket elfojtani, mert eléggé nagy bajokat tud okozni. Sőt, a férfiak általában elnyomják, nem is fejlesztik az érzelmi intelligenciát....
Én is bőgtem már elaltatott macskám után. A rendelőben szabályosan rohamom volt, alig bírtak leállítani. Nem ciki.
Gratulálok, vannak érzelmeid, normális ember vagy!:)
25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!