Ciki, hogy felnőtt férfi létemre megsirattam a macskánkat?
Egyáltalán nem ciki. Családtag volt, még ha más nem is érti meg ezt vagy nem tudja elképzelni.
Részvétem.
Szerintem egyáltalán nem "férfiatlan ". Csupán vannak érzéseid. Hidd el, ha bárki sír, ha olyat veszít el, akit szeret! Nekem is halt már meg sok cicám, tudom milyen érzés :( én mindegyiküket eltemettem a kertbe. Lehet nektek is ezt kéne tennetek! :)
És nem gyerekes, nem szégyellni való ez!
Tudom tapasztalatból, hogy egy ideig nehéz lesz cicákra ránézni, viszont idővel "szerezzetek be " egy új cicust! :)
Kitartást ❤
Nem ciki.
Ember vagy és ez a normális.
Egyáltalán nem. Hisz bár nem vérszerinti, de családtag volt.
Részvétem!
Egy házi kisállatot, ami lehet akár macska, akár kutya, akár tengerimalac, akár nyúl, de láttam már embert aki egy kakast siratott meg, mondjuk az szép kakas volt és szelid is.
De teljesen mindegy mert ez nem szégyen, családtag volt, szeretted őt, meg állatok sokszor jóval hálásabbak tudnak lenni az embereknél persze a maguk módján. Én 23 éves létemre a kutyámat sirattam meg kegyetlenül, de érthető volt mert mégis 15 éve volt a családunk tagja, szinte mindenhova jött velünk és mégis szinte a gyerekkorom nagyon nagy részét a kutyámmal töltöttem, mindig vittem magammal sétálni, futtatni szó fogadó volt és hihetetlen ragaszkodó meg nyugodt. Őt például kegyetlenül megsirattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!