Nagyon ki akar menni a cicám, de -10°C van, bokáig érő hó, szél, havazás. Már pisilt, kakilt, van a garázsban bélelt doboza, játékai, kaja, víz. Mégis nagyon kapar. Mire hazajönne én már alszok és reggel 7-ig kint lenne. Hogy nyugtassam meg?
Figyelt kérdés
1.5 éves ivaros kandúr, aki szeret verekedni a szomszéd macskáival.2016. jan. 5. 23:03
1/6 anonim válasza:
Sajnos nem tudom mit tudnál most tenni, de szerintem jó lenne ivartalanítani. Azzal az életét is meghosszabbítanád és nyugodtabb lenne, nem lenne "párzási" problémája és nem kóborolna.
2/6 anonim válasza:
Igen, ivartalanítani mindenképp kéne, nem lesz agresszív és bunyós. Csak jobb lesz neki is, szökni se fog.
3/6 anonim válasza:
Ivartalanítás a megoldás.
Ne engedd ki addig sem, de addig hisztizni fog, mert hajtja az ösztön.
4/6 anonim válasza:
Majd egyszer nem megy haza és meg van oldva a problémád.... Miért jó, ha szarrá verekedi magát? Grat :(
5/6 anonim válasza:
Az nem megoldás ha bezárod. Én se tenném ezt a kinti cicámmal, ivartalanítani kell. Akkor menni se akar majd annyira, de mégis ki lehet engedni, és nem tele sebekkel fog hazajönni. Ivartalanításon kívül pedig javaslom cicaajtó felszerelését a garázsra, így akkor jön-megy amikor akar.
6/6 anonim válasza:
Valószínűleg a szerelem hajtja, igazuk van az előttem íróknak. De ha ivartalanítod, akkor sem tarthatod egész télen a garázsban, ahol egyedül van, unatkozik. Miért nem engeded be a lakásba? Szeretetre, a gazdija közelségére van szüksége. Bármelyik macska kapar, ha egyedül bezárják egy helyiségbe, hiába van bent összkomfort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!