Mennyire bélelt takaró kell télre?
Nos én a helyedben akkor kettőt vennék neki: egyet a legelőre/karámozásra, ez legyen a vastagabb, a jobban bélelt, egyet pedig az istállóba.
Istállóba elég egy vékonyabb is. Hiába, hogy nincs fűtve (ami egyébként nem baj, én a fűtött istállótól jobban félnék), de a ló ideális hőmérséklete, amin tökéletesen érzi magát, a 14-15 fok. Ha az istállóban 0 és 10 fok közötti a hőmérséklet (általában ennyi szokott lenni, mert a lovak "befűtik maguknak"), bőven elég neki egy ilyen takaró.
én úgy értelmezem a ló nem lesz takarózva... ellenben akkor sem árt 2 takaró, mert ha csak 1 van, akkor nem tudsz mit rakni rá, ha lesz valami azzal az 1-el.
ha boxban van, simán belefekszik a pisijébe, lehet, hogy elszakad, bármi van, varrni, mosni kell, kell egy másik amit addig rátehetsz, mert ha folyamatosan éjjel-nappal takarózva lesz még az istállóban is (amúgy szoktak ilyet? :o) akkor takaró nélkül megfázik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!