1hetes kiscicák szeme milyen színű kell legyen?
Köszi a válaszokat , első 2 :D
3. csak hogy tisztában legyél vele , felénk ez a szó így használatos.
Kék. És egyáltalán nem baj, ha sötétkék. Az sem baj, ha "valószerűtlenül" kék, mintha plüssállat lenne, nem is élő kiscica.
Fél éves korára kialakul a végleges színe, addig viszont változhat!
Az én perzsáimnak (himaláják) is sötétkék a szemük, majd elkezd világosodni, a szemük egy vékony gyűrűben néha még ki is sárgul, (de a többi része a szemüknek továbbra is kék), majd fél éves korukra visszakékül, de akkor már nem sötét, hanem zafírkék! :)
Állítsd már le magad! Muszáj kötekedni másokkal? Esküszöm, hihetetlen, hogy egyes emberek mekkora barmok tudnak lenni! Menj, azt máshol kötözködj kiskacsa!
Első voltam
tájszólásban használatos szavak nem helytelenek pusztán azért, mert te nem úgy tanultad...nálunk pl azt mondják: kellesz vmit csinálni, és ez nálunk így helyes, máshol furcsálják... nincs helyes és helytelen szóhasználat, csak helyeteln mondatalkotás (pl szeme 1hetes milyen cicáknak? )
egy nyelvész hallgató
jólvan azért nem kell lebszni őt... furcsa ez a szó és engem irritál ha valaki így mondja, énis a fala tudok mászni tőle, ha valaki aztmondja,h "nem-e" attól megőrülök, de ezért tényleg nem kellett volna szólnia, viszont ha már szólt hagyjátok figyelmen kívül, és ne vitázzatok. kérlek.:) nem bírom ezt a sok oltást. engem is minnden kérdésemnél a földbe döngölnek.
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!