Használni fog így a féreghajtó?
Állatorvos meg tudja mutatni ezen jót röhögtem X'D
Miután egy órán keresztül (nem csak szófordulat,hanem konkrétan 60db percen át) verekedtem a macskával,a lehető legkülönfélébb technikákat bevetve egyedül és párosan... már nem maradt a tablettából semmi, nem volt mit beadni, kihabzott, szétmállott, a szőrén, a padlón, rajtam, a falon...stb. A paszta hasonlóképp végezte.
B tervként porítottam egyet és kevertem neki tasakos agyonaromázott cicakajába,májkrémbe,olajos tonhalba...3 napig volt kint neki ez a kaja és nem kapott enni semmi mást, de egy falatot nem evett(és tutira nem,mert olyan szinten nemkijárós h a szobámból nem engedik h kimenjen. és még csak egy szobanövény se volt h azt ette volna) Tehát 3 nap után leállítottam a kísérletet mielőtt komolyabb egészségügyi problémái lennének.
Állatorvoshoz fordultunk aki olyan jól megmutatta h egy tabletta elhaboztatása és komoly elszenvedett karmolások után látta csak be hogy ide még egy doktor is kevés.Mi szóltunk előre.
Így hát konkrétan egy féreghajtó injekcióval orvosolta a problémát...szóval megmutatta. X'D
Ez egy jó régi kérdés, de köszi a válaszodat, aranyos volt. :-) Azóta már három macskám van, örökbe fogadtam még kettőt.
A pasztánál maradtunk, de továbbra is kétemberes a mutatvány. Egyikünk lefogja, a másik beletolja, de így is könyékig érő azbesztkesztyű kell hozzá. Sajnos a kis új jövevényekkel sem könnyebb. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!