Milyen almot vegyek a cicámnak?
Nekünk a szilikonos vált be legjobban. Sokáig nem mertem kipróbálni, az ára miatt. De összességében olcsóbb mint a csomósodós. A pisit nem kell eltávolítani, egyszerűen elpezseg. A széklet pár óra állás után csont száraz, elég csak pl. gumikesztyűvel kikapkodni. Tejesen szagtalan (tényleg, én nagyon sokáig nem hittem el).
3 macskám van és sokkal kevesebb problémám mióta ilyen almot használok. Mindig lehet akciósan kifogni, de pl. az Aldis mindig jó árban van. Nagyon sokáig elég!
Én mindent végigpróbáltam már. De tényleg. 3 szobacicánk van, és a két oroszkék alapvetően iszonyat büdös, ők a tesóm szobájában laknak, az én sima házicicám meg nálam. Mindent kipróbáltunk, az összes féle fajtát. Én megtaláltam magamnak a legjobbat, és ez az egyetlen ami elnyomta még az oroszkékek ammóniás szúrós szagát is: SaniCat Rose d'oriente !!!! [link]
AlphaZooban lehet kapni (5kg=1400ft emlékeim szerint, és elég 1 hónapig), de érdemesebb netről a ZooPlustól rendelni, úgy olcsóbbra jön ki a kilós ára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!