Sansa LannisterStark kérdése:
Eddig alomba piszkított, most miért nem?
Figyelt kérdés
A macskáim mindig alomba csinálták kicsi koruktól kezdve. Aztán egy ideig ki voltak tiltva, de néha előfordult, hogy véletlen benn maradtak sokáig, és akkor ilyen dugihelyekre kakiltak. Most télre megint bent alhatnak, vettem almot nekik tegnap, meg is mutattam, direkt oda raktam ahol megtalálják, erre reggel fél méterrel arrébb várt a hatalmas kupac.
Hát mi van ezekkel? Eddig olyan szépen használták az almot, most elfelejtették??
2015. dec. 22. 07:43
1/3 Ügyet Lenke válasza:
meg kell szoknia, olyan helyen kell lennie ahol csendben s biztonságban el tudja végezni a dolgát, tisztának kell lennie, illat és vegyszerszagmentes...több tényező közrejátszhat, hogy az alom mellé végzi a dolgát...
2/3 A kérdező kommentje:
Levendula illatosítású... Lehet nem tetszik neki?
2015. dec. 22. 10:25
3/3 Ügyet Lenke válasza:
megtörténhet, nem mindenik cica fogadja el ha illatosított az alom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!