A perzsa macskám miért nem az alomba piszkít? (bővebben lent)
Sziasztok!
Egy perzsa cicának vagyok büszke tulajdonosa.
Lucifer(Luci) névre hallgat,hat hónappal ezelőtt április 28-án világra jött. 4 hónapos volt amikor megvettük és hazahoztuk. Minden rendben ment. Szépen használta az almot.
Annyi baleset volt, hogy amikor hazahoztuk, aznap este apukám cipőjébe pisilt(gondolom stresszelte az új hely stb. Estére félve,de az almával ételével vizével lezártam a nappalinkba. Reggelre ahogy lejöttem sehol nem volt se ürülék se pisi mindent nagyon ügyesen az alomba végzett. Aztán most 6 hónaposan apukám vaddisznó szőrére kakált többször is. Pisilni nem pisil csak az alomba szépen be is kaparja. Aztán a tegnapi éjszakán valami irtózatosan büdös csapta meg az orrom. Mivel az előbb ugrott ki az ágyamból ugyan is mellettem feküdt mert általában velem alszik, azt hittem pukizott egyet mert eléggé durrogtatós.
Aztán gondoltam ez nem ő volt mert ha pukizott volna az már elillant volna szóval felkapcsoltam a villanyt és ott nézett engem a kakája. A szobámba a parkettára kakilt. Feltakarítottam. A helyét és körülötte egy elég büdös fertőtlenítőszerrel(Nem ártalmas állatokra, nem Domestos meg ilyenek hanem kéz és bőr fertőtlenítő)De a szaga irtó büdös és ez a szag nem távozik. Aztán ma reggel a szobámban még 2 csomó kaki díszelgett (Az ajtó mindig nyitva van hogy ki tudjon menni)De az alomra pisil mai napig. Mit csináljak vele, hogyan szoktassam le erről ? Válaszaitokat előre is köszönöm!
Szia, köszi a válaszod de az alomba pisil nem máshova.
Az alom tisztán van tartva. De mégis erről hogyan szoktassam le?
Kérlek segítsetek!
Csak mert az van, hogy mivel apukámnak nagyon elege van ezért el akarja takarítani a cicámat a háztól. De én nem szeretnék megválni tőle nagyon fájna ha elkéne veszítenem 😞. De ez így nem mehet tovább, hogy öszze vissza kakil.
Vannak cicák, akik külön helyre szeretik végezni a kisdolgot, és különbe a nagyot.
Ha ez a nagydolog mindig ugyanott van, akkor odatenném a másik dobozt, és szép lassan, fokozatosan tologatnám arrébb addig, amíg jobb helyen nem lenne.
De az is lehet, hogy ha egymás mellett lenne a két külön doboz, akkor egyből megértené. Okosak.
Mit látsz az arcán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!