Hol lehet Magyarországon munchkin macskát venni és mennyibe kerül?
Hogy a kérdésre is válaszoljak:
Hogy a kérdésre válaszoljak, Munchkint itthon jelenleg két tenyésztő tenyészt. Áruk kb 150.000 Ft és fölötte. Külföldön egy munchkin 1000 dollártól kezdődik. Én is nemsokára szeretnék majd egy munchkint külföldről az itthoni állomány nem tetszik.
Jah és kedves előttem szólók, nekem az összes állatom pénzért vásárolt, felelősségteljes szűrt állatok nagyon jó tenyésztőktől. Én sem hoznék haza az utcáról semmilyen kóbor állatot főleg nem macskát, mivel nagyon sok betegséget vihetnék haza a saját állataimnak. Ha valaki ennyire felelőtlen aki kiteszi a saját macskáit mindenféle jött ment utcai macskának annak gratulálok. Bele se gondol milyen betegséget vihet haza. Én jobban szeretem annál a sajátjaimat minthogy gyógyíthatatlan betegségeknek tegyem ki őket.
CSak hogy felvilágosítsalak. A macskáim, igen fajtatiszták, és tenyésztésből kivont állatok, vagyis felnőtt korukban kerültek hozzám. Hidd el nem kell őket sajnálni, kicsit baromi jó sorsuk van nálam. Látatlanba ne ítélj. Kedves párom, kb 3 hónapja hazahozott az utcáról egy kismacskát. Elvittük orvoshoz vettünk neki normális kölyök kaját, el volt zárva. De miután elkerült hozzáteszem, bolhás férges és még kitudja mi baja volt a kicsinek. Utána vihettem az enyémeket dokihoz, a fertőtlenítés miatt ki kellett dobni egy csomó mindent a szobából amit nem tudtunk rendesen lefertőtleníteni. Már elnézést, de valahogy nem akarok napi szinten orvoshoz járni és lakást felújítani a kitudja honnan jött állatok miatt.
Én a tieid sajnálom, hogy ennyire nem vagy felelősségteljes.
A másik dolog meg az, hogy hadd döntsem már el én hogy honnan akarok vagy honnan sem bármilyen állatot venni. Ha neked ez fáj, akkor ne csak belém köss hanem bárki másba is aki pénzért mer állatot venni. Mert vannak akik kifejezetten fajtatiszta állatot akar tartani. Amúgy csak megsúgom gyerek korom óta mentett macskáim voltak, 3 éve "vettem" az első fajtatiszta macskámat.
Előző voltam.
Ők munchkint is tenyésztenek és 200e az áruk
Nem az a lenyeg, hogy ki mennyire szereti a millios macskajat es hogy milyen jol el. Az allatszeretet ott kezdodik, hogy az elesetteken segítesz, tehat menhelyit vagy kobort fogadsz be. Idiotak.
A lepontozottnak van igaza vegig. Csak nem fogalmazta meg ezt a 2 sort. Ha ennyibol sem ertitek meg, akkor balra a masodik ajto.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!