Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hol lehet Magyarországon...

Hol lehet Magyarországon munchkin macskát venni és mennyibe kerül?

Figyelt kérdés

2015. dec. 18. 14:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Hogy a kérdésre is válaszoljak:

[link]

2016. jan. 5. 18:35
 12/20 A kérdező kommentje:
Jajj istenem nem gondoltam h ekkora vitat kelthetek!:o Igazából csak azért kérdeztem, mert tetszik ez a macska fajta és tudom, h ritka még és h csak tenyészetben van jó pénzért. Hallottam már róla, h jól le tudták alkudni, szval ki tudja h mikor jár szerencsével az ember. És igen szoba macska lenne. Egy rendes utácn talált macskát is szívesen befogadnék, csak ez a fajta tetszik. De ki tudja lehet h évek múlva a munchkin is egy olyan macska lesz, ami kint koborol majd az utcan és ingyen vihető lesz. Amúgy meg van két tengerimalcom az egyik 4 éve van nálam, többször szült, szval én szeretem az állatokat igen is. Na mindegy köszi annak aki válaszolt!
2016. jan. 6. 22:24
 13/20 anonim ***** válasza:
36%

Hogy a kérdésre válaszoljak, Munchkint itthon jelenleg két tenyésztő tenyészt. Áruk kb 150.000 Ft és fölötte. Külföldön egy munchkin 1000 dollártól kezdődik. Én is nemsokára szeretnék majd egy munchkint külföldről az itthoni állomány nem tetszik.

Jah és kedves előttem szólók, nekem az összes állatom pénzért vásárolt, felelősségteljes szűrt állatok nagyon jó tenyésztőktől. Én sem hoznék haza az utcáról semmilyen kóbor állatot főleg nem macskát, mivel nagyon sok betegséget vihetnék haza a saját állataimnak. Ha valaki ennyire felelőtlen aki kiteszi a saját macskáit mindenféle jött ment utcai macskának annak gratulálok. Bele se gondol milyen betegséget vihet haza. Én jobban szeretem annál a sajátjaimat minthogy gyógyíthatatlan betegségeknek tegyem ki őket.

2016. febr. 11. 07:46
 14/20 anonim ***** válasza:
59%
A mindenféle jöttment utcai kóborokat kikérem magamnak! Te nevezed magad felelősségteljesnek? Sokan pont a drágán vett állatokat dobják ki, miután megunják, emiatt van tele az utca. Meg nem tetszik az itthoni állomány. Hülye sznob vagy, nem állatszerető. Egyébként a normális emberek, akik utcáról fogadnak be állatot, és tényleg felelősségteljes gazdik, teszteket csináltatnak, másik mellé csak olyan állatot visznek, akinek semmi baja. A méregdrágán vett cicáidat meg szívből sajnálom, hogy iylen gazdi jutott nekik.
2016. febr. 19. 14:36
 15/20 anonim ***** válasza:
41%

CSak hogy felvilágosítsalak. A macskáim, igen fajtatiszták, és tenyésztésből kivont állatok, vagyis felnőtt korukban kerültek hozzám. Hidd el nem kell őket sajnálni, kicsit baromi jó sorsuk van nálam. Látatlanba ne ítélj. Kedves párom, kb 3 hónapja hazahozott az utcáról egy kismacskát. Elvittük orvoshoz vettünk neki normális kölyök kaját, el volt zárva. De miután elkerült hozzáteszem, bolhás férges és még kitudja mi baja volt a kicsinek. Utána vihettem az enyémeket dokihoz, a fertőtlenítés miatt ki kellett dobni egy csomó mindent a szobából amit nem tudtunk rendesen lefertőtleníteni. Már elnézést, de valahogy nem akarok napi szinten orvoshoz járni és lakást felújítani a kitudja honnan jött állatok miatt.

Én a tieid sajnálom, hogy ennyire nem vagy felelősségteljes.

2016. febr. 22. 07:19
 16/20 anonim ***** válasza:
57%

A másik dolog meg az, hogy hadd döntsem már el én hogy honnan akarok vagy honnan sem bármilyen állatot venni. Ha neked ez fáj, akkor ne csak belém köss hanem bárki másba is aki pénzért mer állatot venni. Mert vannak akik kifejezetten fajtatiszta állatot akar tartani. Amúgy csak megsúgom gyerek korom óta mentett macskáim voltak, 3 éve "vettem" az első fajtatiszta macskámat.

Előző voltam.

2016. febr. 22. 07:29
 17/20 anonim válasza:
100%

[link]

Ők munchkint is tenyésztenek és 200e az áruk

2016. máj. 3. 12:06
 18/20 anonim válasza:
41%
Spórolj!Fogsz egy tetszetős sima macskát és machetével megrövidíted a lábait.Kész a mucskinmacsken! :D Na jó csak vicc volt.
2017. jan. 17. 17:42
 19/20 anonim ***** válasza:
47%

Nem az a lenyeg, hogy ki mennyire szereti a millios macskajat es hogy milyen jol el. Az allatszeretet ott kezdodik, hogy az elesetteken segítesz, tehat menhelyit vagy kobort fogadsz be. Idiotak.

A lepontozottnak van igaza vegig. Csak nem fogalmazta meg ezt a 2 sort. Ha ennyibol sem ertitek meg, akkor balra a masodik ajto.

2020. máj. 31. 00:55
 20/20 anonim válasza:
Szerintem mindenkinek a maga dontése hogy vásárol vgy örökbe fogad de ha jó tenyésztőtől vasárolsz akkor mondjuk nagy az esélye hogy nincsenek orokletes betegsegei jo az immunrendszere mint mondjuk ha a menhelytől fogadsz be egyet.Ennek ellenére nagyon sajnál9m a menhelyes cicákat:(
2023. márc. 1. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!