A macskám nagyon hullasa a szörét, mit tegyek?
Nagyon hullasa a szörét, próbáltam féssülni de nem tett semmit ugyanúgy húll a szöre.Naponta féssülöm nagy bundáju macska.
Fajta: Amerikai hosszú szörű mix
Neme: Bak
Kora: Dec 24-en lesz 1 éves
Házimacska,de nem kedveli a benti meleg levegöt igyhát legnagyobb idejét kint tölti. Nem fajtiszta, ugyanakor elég makacs is nehezen féssűlöm mivel karmol, és vad is.
én se vagyok egy nagy helyesírás bajok, de a hullassa már a beszédben is helytelen, nemcsak leírva. hullajtja inkább.
ha tényleg nagyon hullik a szőre,akkor érdemes orvost felkeresni. bár az én cicáimnak is hullik, de télen nem igazán,ilyenkor bundát növesztenek, majd tavasszal vedlenek inkább. szóval szerintem a nagy mértékű hullás nem normális ilyenkor télen.
hullajtja és kandúr (nem. nem bak, nem kan) és fajtatiszta.
1. Rövidebb ideig sokszor keveset fésüld, hogy megszokja.
2. A kóros szőrhullatás hiánybetegség is lehet, javaslom vidd orvoshoz.
igen, nem ártana tudni hogyan is tartod.
pl az egészségesen tartott,boldog macskáknak a bundája is általában szép fényes,tömött,puha.
egy beteges cicának,vagy egy olyannak aki nem kap neki való kaját inkább mattabb, rosszabb tapintású a bundája, esetleg hullik is
szóval lehet a táplálásában is valami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!