A macskám bele ivott a pálinkába?
Figyelt kérdés
Reggelente a kávémba teszek egy kis házit.Ki is öntöttem a feles mint mindig.Mire mentem vissza a macska az asztalon és belenyalt.Lehet tőle baja?2015. dec. 17. 08:39
1/8 anonim válasza:
😂😂😂😂😂 jó kedve lesztől e😂😂😂 miert,neked szokod bajod lenni amellet,hogy berugsz tőle?😂 szerintem a macsek is fertotlenitette a gyomrat :)))
2/8 anonim válasza:
😂😂😂😂😂 jó kedve lesztől e😂😂😂 miert,neked szokod bajod lenni amellet,hogy berugsz tőle?😂 szerintem a macsek is fertotlenitette a gyomrat :))) egy belenyalasbol nem lesz baja
3/8 anonim válasza:
BELE BIZA!!! NA,ez az igazi MACSKAJAJ(-_-;)
4/8 anonim válasza:
Attol fugg mennyit ivott. Az o testsulya 3 kg, te meg 100 kg vagy. Neki egy 30-szor kisebb adag fejt ki ugyanolyan hatast.
Peldaul ha meginna fel decit ki is mulna azonnyomban
5/8 anonim válasza:
Azéret egy átlagember sem feltétlenül 100 kg...mindazonáltal a kérdés adott: mennyit ivott a páleszból, no meg a kávéból...az miatt jobban aggódnék.
6/8 anonim válasza:
Láttad is, hogy beledugta a nyelvét? Elég nehezen tudom elképzelni, hogy a pálinka szagától nem ugrott vissza, azt pedig még úgy sem, hogy "belenyalt". Sokszor tűnik úgy, mert szaglásszák az ismeretlen dolgokat, de az erős szagúakba (legalábbis enyémek) nem kóstoltak bele.
7/8 A kérdező kommentje:
Láttam ahogy belenyalt és egyből leszaladt.Csak beledugta a nyelvét,de nem lett baja. :D Egész nap aludt.Most estére már megint rohangál.
2015. dec. 17. 20:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!