Van még valahol, ahogy így hívják a macskákat?
Figyelt kérdés
Belgiumban élek egy éve, és barátom macskáját próbáltam csalogatni, hogy "cic cic", úgy ahogy minden macskát otthon... El kellett magyaráznom neki, hogy nem retardált vagyok, csak mi így hívjuk a cicákat.
Tudtok még országokat, ahol ilyen viccesen hívják a cicákat?
2015. dec. 5. 11:31
1/6 anonim válasza:
Szerintem mindenhol "viccesen" hívják őket.
Példák:
bár szerintem a németek miez-miez-et mondanak (ami tökugyanaz, mint nekünk a cic-cic), de valszeg tájegységenként változik ez is
2/6 anonim válasza:
Igen:-) Spanyolországban úgy hívják, hogy "psz...psz"
Jó a kérdés, tetszik :-)
4/6 anonim válasza:
Tényleg jó a kérdés. :)
Ezt eddig nem is tudtam, pedig most megyünk ki Németországba a rokonainkhoz, akik németek, és most lett nemrégiben egy cicusuk. :) Most jó, hogy ezt tudom. :D
5/6 anonim válasza:
A poncichterek muc-muc nak hívják a cicákat!! :D
6/6 anonim válasza:
2-es vagyok és azt elfelejtettem írni, hogy oonan tudom, mert rám is "igen furcsán" nézett Spanyolországban az ismerősöm, amikor reflexszerűen cic-cic-et mondtam a macskának :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!