Adott egy perzsa macska, aki egy olyan szaporítónál született, aki megpróbál úgy csinálni mintha profi tenyésztő lenne. A macskát Micikének becézik, de kéne neki valami előkelő hangzású teljes "törzskönyvi" név :)
(a macsek hiperagresszív, és a szőre is kihullt csórinak)
és egy második kérdés: egy ravaszabb szaporító mennyiért tudja eladni a perzsa macskáit?
köszönöm a válaszokat!
2015. dec. 1. 17:51
1/8 anonim válasza:
Church
2015. dec. 1. 18:44
2/8 anonim válasza:
Archibald,Stuffington,Huffington,Macbeth... :D
2015. dec. 1. 18:57
3/8 anonim válasza:
Attól mert kitalálsz valami álnevet a macskának, attól még nem lesznek papírjai. Azok nélkül meg semmivel sem ér többet, mint egy sima házimacska.
2015. dec. 1. 19:02
4/8 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem mondani, hogy fiktív macska :P
2015. dec. 1. 19:05
5/8 anonim válasza:
Már bocsánat, de a Thomas O'Pamacskás kommentem miért lett törölve?
2015. dec. 1. 19:15
6/8 anonim válasza:
#5 Nyilván reklám XD
Sir Fluffbottom Fartsalot. Bocs, gonosz vagyok ma.
Innen szoktam elvetemült, régies neveket szedni: [link]
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.