Milyen macska neveket tudtok?
De az nagyon gáz volt, mikor átmentem a szomszédhoz és hívta a cicáját:
Puncuska, gyere, de hallottam már ezeknek a szinonimáját pl
puncika, cuncus, punika stb..
klasszikusnál Cirmi a leggyakoribb, de én nem nagyon adok magyar neveket az állatoknak, pl gyik-en egyik csajnak a kutyáját is én neveztem el border collie és Oreo lett a neve, Tyson az ami még elég népszerű állatok körében, aztán van a Trixy, görög istenek, barátnőmnek van egy macskája, ő meg Ludmilla, na pont az a név, amit senkire sem aggatnék :D kinek mi jön be, csak elég cinkesnek tartom, ha az utcán szólal meg, pl múltkor egy idősebb férfi ordított a Westijének, hogy B_zi gyere ide!
attól függ milyen a cica
fehér: hómancs,hógolyó
fekete: kormi,turó rudi :-D
esetleg tappancs,gombóc
a enyém Lucy-(Lüszi)
hallottam már olyat is,hogy Boldogság :-)
#2 én hívom a macskámat Cuncusnak, de az ő becses neve Cucu :D
Nekem kedvencem állatnevem a Lucifer :)
Én vagyok az előző még eszembe jutott pár :
Mancs,Tappancs,Pamacs,Manna,Mercy,Gombóc,Gombolyag,Gombi,Gömböc,Bajusz,Úrfi,Kóci,Frizurás,Luckey,Gombócartúr,Molly,Mester (májsztrónak ejtve jobb) , Sonka ,Csülök,Karaj , Hurka,Kolbács,Virsli xD , Gömbi,Dolphi (Dolpi) ,Dolly ,Száncsó , Nate (Nét), Monty,Köry ,Shina (Sina) , Marci , Barci , Karcsi ,Lepény ,Hoppy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!