Szerintetek jó neveket találtam a kismacskáimnak? Ha valamelyik hülyén hangzik, ahelyett tudnátok ajánlani vmi jobbat?
Öt cica van, még nem tudom megállapítani h fiúk-e vagy lányok.
1.egyszínű fekete: Ördög (mert úgy néz ki, mint egy tasmán ördög)
2.világosszürke-fehér: Hófi(Hófehérke röviden)
3.fekete-szürke foltos: Spárta(egy külföldi macska neve, youtube-on van róla szülős videó,és hasonló mintázatú a kiscicám)
4.:szürke cirmos: Garfield (tipikus macskanév)
5.:szürke cirmos: Tigris ( másik tipikus macskanév).
Véleményeket kérnék szépen!
Mondok Neked 2 ritkaságot, a 2 éves lányom "találta ki":
Makka (macska)
Cirma (cirmi cica összevonva)
Szerintem teljesen mindegy mi a nevük, a lényeg, hogy neked tetszen. :) Ha a cicák el lesznek ajándékozva akkor pedig jobb ha az új gazdijuk talál nekik megfelelő nevet. :)
Én azért leírom az én macskáimat hogy hívják és hogy hívták. Nyugi nem mindegyik mostani cica, jelenleg 5 cicám van, de 1-nek még nincs neve :$
Leo (Ő az anyacicám, azt hittük fiú azért adtuk neki ezt a nevet, tavaly júniusban született)
Limbo (Ő Leo - valószínűleg, még én sem tudom megállapítani - lánya, Leonak volt egy testvére aki teljesen úgy nézett ki mint ez a cica, csak ő sajnos eltűnt, ezért kapta ezt a nevet, 2 hete született.)
Kaktusz (vörös kandúr, 6 éves)
Tofu (Leo anyja, 2-3 évesre becsült)
Ők voltak a jelenlegi cicáim, egy szürke kiscicának még nincs meg a neve. :) Az összes fehér - szürke, kivéve a kandúr és egy kiscica. :)
Voltak már iylen nevű cicáim is életem során:
Marcipán (Marci)
Garfield
Tigris
Holta (na ezt ne kérdezd honnan, 5-6 éves voltam... :D)
Feksi
Kormi
Tapi (Tappancs)
Nyafi
Bandi
Folti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!