Miért utálják egy csomóan a cicákat?
Én totálisan odavagyok a macskákért, mert:
-kicsik
-szőrösek
-nem büdösek
-hosszú cicafarkuk van, amit édesen tudnak tekergetni :D
-gyönyörűek, egyszerűen jó rájuk nézni
-sokkal jobban mutatnak minden grafikán, animáción, kis rajzon, mint a kutyák :D
-nagyon "erős a jellemük" ; lehet, hogy hülyeség ilyet mondani egy állatra, de ahogy az egyik előző válaszoló leírta: a macskák nem mennek pitizni az emberhez. Csak akkor csinálnak valamit, ha ők akarják, önállóak, méltóságteljesek, ravaszak, de tele vannak szeretettel, nagyon lököttek, és ugyanúgy, mint pl. a kutyák, nagyon vigyáznak a kölykeikre. Nagyon függetlenek, és azt csinálják, amit akarnak, és igen, lopkodnak és néha pofátlanok, de annyi szeretetet tudnak adni, ami a mi négyfős családunknak is elég. Ezt úgy mondom, hogy van itthon egy fajtatiszta németjuhászunk és négy macskánk. :D Azt még hozzá kell tennem, hogy a kutya sokkal többet lopkod, mint a macskák, de ezerszer értelmesebb is tőlük. Ez nem ide tartozik, de akkorákat tudok annak a hülye kutyának nevetni, amikor apa után lohol mindenhová, mert ő neki az "istene". :DDD
Én minden állatot szeretek, kutyát, macskát, lovat, hörcsögöt, nekem mindegy, csak állat legyen. :)
Az embereket viszont utálom.
mert hülyeségeket beszélnek róluk, leginkább.
és a legfőbb indok: mert a cicák nem nyalnak segget, ki kell érdemelni a szeretetüket, nem pitiznek, mint a kutya. a cica szeretetéért meg kell dolgozni, s neki te nem vagy főnök, nem csinál meg minden hülyeséget, csak mert az ember elvárja tőle.
(ezért az én véleményem szerint sokkal okosabb, mint a kutya. nem hódol be..)
a 12 éves lány meg buta (de mit is várjunk tőle), az én cicám nem lop ételt, meg nem is ver le semmit.
Mert szétszednek mindent,felugrálnak minden hova,kukáznak,lelopják a káját az asztalról,kaparják az ablakot,csak akkor rendesek ha kaja van nálad.
Kihasználnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!