Szerintetek a bolti almot is használná a macska?
Sok évig kinti macska volt, de fokozatosan beszivárgott, és télen már bent éjszakázik. Sokáig ágáltam a benti almozás ellen, mert félek a toxoplazmózistól és már volt több sikertelen terhességem.
Aranyos volt amúgy, mert egy darabig működött, hogy kikéredzkedett, ha rájött a szükség, de az utóbbi időben megesett ,hogy nem ébredtem fel rá és bekakilt a fürdőben a taposóra.
Így ő nyert, vittem be egy magasabb peremű tálcában kerti földet. Nem azért mert lusta vagyok almot venni, hanem abból a megfontolásból, hogy világ életében földben végezte a dolgot, gondoltam arról jobban vágja mire való. Így is lett, nagyon megörültem neki, hogy használta egyből. :-D
Viszont higiénia szempontjából azért nem jó hosszú távon, mert sok port széthord vele. Gondoltam ideje lenne átszoktatni arra a boltban kapható nagyobb szemcsés anyagra. Vajon innentől azt is ugyanúgy használja majd?
Voltatok hasonló beszoktatós szituban? Arra is gondoltam, hogy mi van ha először keverem egy kis földdel, hogy ne idegenkedjen az új fajta anyagtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!